夜裡追影 發表於 2013-7-20 22:46:24

反映對夢想不滿(歡迎大家一齊講)

暑假活動:
夢想展覽館 第一次開係送寶石 之後越黎越差 今年唔知送埋D咩
尋羊歷險記 唔知係我人品問題定咩 上年平衡3-4個泡就有羊 今年成10幾個先有
英雄大賽 咪姐係神石
天魔之戰 改左咩就算??上年叫赤壁之戰
平時活動:
官網之前有寫大方送 之後到左時間又無 又無賠償
比武轉番之前咪仲好 我1個半鐘打得3場
幫,國戰提早左,令好多人都唔記得入場

仲有個升LV有機會升技,令到悟技既機會少左

老點 發表於 2013-7-20 23:39:27

升lv有機會升技我又覺得無所謂~之前上到70lv打後係分分鐘連一招都悟唔到~依家起碼有得升下技{:qq20:}
我反而想佢搞d新既活動可以幫助下升寵
巴別塔要隻寵有100lv以上先無咁易死 係專for高lv玩家
鬧事就for低lv玩家 基本上隻寵升到60-90呢段時間係空窗的
無任何活動可以有效咁升得快d 0v0 搞到我想洗多幾隻寵都唔得

夜裡追影 發表於 2013-7-21 00:01:03

好多活動都係比高lv

p26566116 發表於 2013-7-21 15:08:58

d活動一味得果 好少神武{:fun13:} 再唔係得d心得

clement80777 發表於 2013-7-21 15:33:02

隻game愈來愈想迫人買點

clement80777 發表於 2013-7-21 15:34:16

副本掉落的物品的價值與副本等級不符

夜裡追影 發表於 2013-7-21 16:12:20

物價上升得好快 上星期出完5lv翼碎包 南ser既5lv翼碎又升上11m
魂晶碎由幾千升到2m8 仲貴過吉光之羽
點解gm唔出魂晶碎包?

TOP 發表於 2013-7-21 16:13:56

夜裡追影 發表於 2013-7-21 16:12 static/image/common/back.gif
物價上升得好快 上星期出完5lv翼碎包 南ser既5lv翼碎又升上11m
魂晶碎由幾千升到2m8 仲貴過吉光之羽
點解gm ...

5lv翼碎升得快係因為太多人同時間出
魂晶碎包 其實唔係好多人有用 而且出魂晶碎包 不如出斷金 極光包? 咪仲化算 對更多人有用
所以其實唔係gm既問題

夜裡追影 發表於 2013-7-21 16:18:59

斷金同極光都要90lv 唔通gm唔洗理下停係低lv既人? 高lv副就話易搵錢姐 低lv打副一日頂多咪1、2m

clement80777 發表於 2013-7-21 19:02:41

我110lv冒死打副(100英等)都冇野拎.....

夜裡追影 發表於 2013-7-21 19:04:31

打110英 易D出110書
我幫D人成日拎

clement80777 發表於 2013-7-21 19:04:45

每日基本上打完副就off 悶到喊 機本上上來吹水

夜裡追影 發表於 2013-7-21 19:05:38

如果隻AC整好無野再整係好悶

clement80777 發表於 2013-7-21 19:08:43

未整好都好悶  跟本冇$整  5買點的話

clement80777 發表於 2013-7-21 19:11:06

我對夢想展覽館都不滿= =又哂時間又出垃圾

夜裡追影 發表於 2013-7-21 19:13:09

又要睇佢D野
仲要得抵金

oic09118 發表於 2013-7-21 19:46:17

大家聽我講,所有都是廢話,計我話200點A-card 降價,20蚊張最贊成,特別推出優惠,買2張送1張,多買多送,GM賺少d啦,大家話系咪!{:fun74:}

夜裡追影 發表於 2013-7-21 20:04:56

就算佢唔降價都會有人買點架啦

clement80777 發表於 2013-7-22 00:18:22

A-card 降價增加人買點.....將會好似陸服傲劍咁..同私服冇分別...

clement80777 發表於 2013-7-22 00:28:14

我覺得應該固定各項上限        現在寵裝上限不斷提高 例如獸王戰袍早期上限好以60去到e+75
頁: [1] 2
查看完整版本: 反映對夢想不滿(歡迎大家一齊講)