天天一粒糖 發表於 2013-7-24 11:49:46

曙光咩事-。- 仲係度扮維護?

都就汁既game啦
仲係度升級咩機房

444 發表於 2013-7-24 11:57:37

55..扮野扮到甘... so sad

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 12:12:11

曙光依然會繼續經營,所以先需要升級機房,而家工程人員正加緊工作中,詳情請留意官網公告。

w98f496d 發表於 2013-7-24 12:22:39

+油 我會耐心等的

w98f496d 發表於 2013-7-24 12:24:36

希望可以出反的活動 像以前一樣{:fun10:}

a68409625 發表於 2013-7-24 12:28:19

大約幾多點先可以玩返?

軾索 發表於 2013-7-24 12:49:35

由於機房升級需時,《曙光》現正進行維護中,並預計於下午15:30完成,請玩家留意官方消息及AGames Forum,謝謝!

xxjm566 發表於 2013-7-24 14:21:46

軾索 發表於 2013-7-24 12:49 static/image/common/back.gif
由於機房升級需時,《曙光》現正進行維護中,並預計於下午15:30完成,請玩家留意官方消息及AGames Forum, ...

哈,又唔守時{:qq45:}{:qq45:}平日d 版主,admin 10年都唔上一次,而+一有野就個個上曬水,做咩姐{:qq70:}

henson:) 發表於 2013-7-24 15:23:37

今次更新就順面開放100以上等級上限啦,設計多啲新地圖比玩家啦.吾好搞到隻game咁死板板啦,吾好咁專注理新game,都要理下以前啲game啦

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 15:45:12

等級上限,活動等,會請相關同事計劃的。

w98f496d 發表於 2013-7-24 15:45:51

THXXXXXXXXXX

天天一粒糖 發表於 2013-7-24 16:11:14

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 15:45 static/image/common/back.gif

見到呢d官方口吻就想笑

算啦 咪一樣係無錢搵就吾理隻game{:gd11:}

henson:) 發表於 2013-7-24 16:47:39

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 15:45 static/image/common/back.gif

你們是真的會實行計劃提升等級上限,活動等才好說出來.不要淨係說...而不實行的.那我們密切其待你的好消息 噢.

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 17:21:47

henson:) 發表於 2013-7-24 16:47 static/image/common/back.gif
你們是真的會實行計劃提升等級上限,活動等才好說出來.不要淨係說...而不實行的.那我們密切其待你的好消 ...

原來就係你去參天板召喚我出黎既~~~{:fun03:}

henson:) 發表於 2013-7-24 17:34:54

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 17:21 static/image/common/back.gif
原來就係你去參天板召喚我出黎既~~~

咁你依家都係曙光板出現啦.,出現得就要幫曙光出一分力{:qq22:}

玩家1 發表於 2013-7-24 17:37:54

差唔多開左1年雙經 依家先熄
有d唔慣~_~

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 17:39:26

henson:) 發表於 2013-7-24 17:34 static/image/common/back.gif
咁你依家都係曙光板出現啦.,出現得就要幫曙光出一分力

盡我能力啦,基本上我地應該可以跟番台版,台有我有。

天天一粒糖 發表於 2013-7-24 20:11:17

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 17:39 static/image/common/back.gif

支持跟台版
再吾係同台版合拚仲好
吾使煩

w98f496d 發表於 2013-7-24 21:00:05

大覺屋師真 發表於 2013-7-24 17:39 static/image/common/back.gif

+油^^^^^^^^^^^^^^^

傻強 發表於 2013-7-26 00:27:17

{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}{:fun55:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 曙光咩事-。- 仲係度扮維護?