老點 發表於 2013-8-5 12:44:30

[GM] 有關罰站大放送

老老實實~星期六就無左大放
究竟呢個暑假淨低既日子 逢星期一至六仲有無大放先!?
無大放d高lv基本就每日少左百幾萬甚至更多既經+抵金

你無大放我就唔入點hea玩吹水算啦
送經又影響唔到你地公司acard收入
我唔明你地停黎做乜

你出果d暑假活動基本上好少人玩{:qq40:}
基本活動>陣任/副本/師任都無左半日啦 仲有幫戰呢? 國戰依家又改到要打怪拖哂時間

果d暑假活動推出係好事, 起碼d低lv比較得閒可以去玩
但你出d只係for低lv先得閒玩既活動就取消全部人受惠既活動
我個人認為就唔對稱囉-.-

你隻game都行左幾年, 基本都無乜新手啦, 大放都係留舊人姐
定係你想推走d人之後摺埋?{:qq27:} 係既就早d出聲, 唔好浪費我時間去投訴/查詢{:qq20:}

Jeffreynk 發表於 2013-8-5 12:48:46

我低lv (49lv) 都懶得挽 {:mx088:} D活動真係悶左D......
冇大方一日冇3500江分{:mx099:}
又冇抵......

夜裡追影 發表於 2013-8-5 13:06:41

就算得閒都唔會去玩D暑假活動,出埋D無用既野曬位又曬時間

Jeffreynk 發表於 2013-8-6 09:30:19

夜裡追影 發表於 2013-8-5 13:06 static/image/common/back.gif
就算得閒都唔會去玩D暑假活動,出埋D無用既野曬位又曬時間

個活動出既野太7......神武都冇幾個{:mx095:}

l0nelyness 發表於 2013-8-6 10:10:32

好心大放啦,比多d經高lv,20分鐘派一次有【詞語過濾】用咩

汐瀴 發表於 2013-8-7 14:59:50

a_______a不了成日咁嬲死好多細胞~~{:fun08:}

初代秋水 發表於 2013-8-8 09:28:06

沒大方送 等級高的基本上非常痛苦
頁: [1]
查看完整版本: [GM] 有關罰站大放送