henson:) 發表於 2013-9-1 00:36:19

至 營運團隊的信

至 曙光營運團隊,你們也知道這隻遊戲剛剛公測的時候也超越了現時幻想神域的玩家人數.我還記得你們由2008年頭已經沒有去賣廣告了,也開始玩家人數開始下降,這是你們代理問題的,為甚麼傳奇台灣公司也有曙光2遊戲的,但是你們Alta 現時2013年的玩家人數也是比別家公司低很多呢.是不是別家傳奇公司的工資高於你們還是你們比別家傳奇公司懶不會主動去創新一下遊戲,至小去賣下廣告的.你們也不會去賣廣告,怎麼會有人知道會有這隻曙光2的遊戲呢?

你們官方營運團隊唔落力去搞,例如:賣下新廣告,7-11/OK便利店出遊戲包.官方營運團隊淨係識賺玩家錢,但貴 公司又唔會出錢宣傳下曙光2.你們咁搞法好顯示隻GAME賺夠了,不理會也會有少量水魚玩家買點數架啦,又可以慳返筆錢搞新GAME@@.但係官方營運團隊一直抱着此心態,新GAME也不會持久下去!
好快會同曙光下場一樣,等關閉伺服器,汁粒.

這個結果玩家們是最不想見到的,因為我們也會損失多年所辛苦練的帳號和物品要砍掉了.不知道你們會不會也有損失呢?

所以,我花了時間打這篇長文 希望你們會認真看下去的. 真不想曙光這麽快結業了

如果營運團隊看到此信給一個回覆,比玩家們知道你們有理會這隻遊戲不是沒有理會的.

HBO PLAYER

12345612 發表於 2013-9-1 00:46:39

支持樓主
曙光公測 爆ser. 咁仔 同幻想差唔多

limko654 發表於 2013-9-1 01:12:19

寫信去

henson:) 發表於 2013-9-1 01:59:52

我寫信去了 大家也一起寫信去:info@hbonline.com.hk

團結就是力量

誠收ac 發表於 2013-9-2 14:51:40

已經send左{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}

誠收ac 發表於 2013-9-2 14:52:37

希望曙光既營運團隊真係肯改善下啦,曙光真係好好玩{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}{:fun60:}

誠收ac 發表於 2013-9-3 00:28:40

幫推一下{:fun09:}{:fun09:}

誠收ac 發表於 2013-9-3 00:29:16

幫推2下{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}

豆仔 發表於 2013-9-17 22:19:08

{A007a:}{A007a:}

henson:) 發表於 2013-11-22 06:31:20

推推推

老虎仔 發表於 2013-11-24 00:57:17

支持{:fun15:}

濱崎步 發表於 2013-11-24 11:22:32

推推推

henson:) 發表於 2014-1-1 20:01:41

推推推

SuMGoR 發表於 2014-1-19 00:17:46

你呢d唔係寫緊信, 下款都無

henson:) 發表於 2015-6-7 00:27:56

推推推

戀愛菲人 發表於 2015-6-7 10:47:35

講真個句,以前個ser日日都爆咁制...
每個地方都多人到唔係路,但亦見証左隻game幾咁多人鍾意玩
個陣時日日都好熱鬧,即使唔升lv,同D朋友吹下水咁就過一日,真係好爽,每一日放學都好期代(哩D先叫遊戲,咁先值得人玩),所以仲有好多人難捨難離
但你睇依家你們公司D game,永遠得頭一浸,之後人數就大減(知唔知點解!?咪就係因為你們唔做野囉,外掛泛濫...活動又少,又主動搵多D其他野合作
明明當年曙光都可以搞到有聲有色,E家D game根本不值一提(每隻game賺完就棄
對香港D game廠商完全無希望

henson:) 發表於 2015-6-7 13:29:21

戀愛菲人 發表於 2015-6-7 10:47 static/image/common/back.gif
講真個句,以前個ser日日都爆咁制...
每個地方都多人到唔係路,但亦見証左隻game幾咁多人鍾意玩
個陣時日日都 ...
外掛泛濫又唔可以咁講,完全冇外掛遊戲好快都冇人玩,曙光0外掛等於冇得升,0樂趣。
其實GM都有眼見曙光人氣比其他GAME猛好多,只不過佢唔推舊GAME。

henson:) 發表於 2015-6-7 13:34:50

曙光已經七年多依然人氣穩定,為何GM吾搞推廣賣下廣告同埋可以改版大番新?

其實曙光有好多地圖上原本有傳送點既地方末開放。

henson:) 發表於 2015-6-7 13:40:17

曙光2入面地圖設計先係似處身於遊戲世界一樣,數不盡不一樣的場景。

至目前為止冇一隻GAME好似曙光2感受上一樣,正

henson:) 發表於 2015-6-16 21:52:51

PUSH...........
頁: [1] 2
查看完整版本: 至 營運團隊的信