ycw2012 發表於 2014-12-31 02:09:18

zzzz

0.0

12345612 發表於 2015-1-1 17:18:21

我來也。

s26071233 發表於 2015-1-1 17:47:49

`呢邊@@{A005a:}{A005a:}{A005a:}{A005a:}{A005a:}{A005a:}{A005a:}{A005a:}

chihang6488 發表於 2015-1-1 18:26:03

樓主以前叫咩名?曙光入面

12345612 發表於 2015-1-1 22:24:25

台服0.0

w98f496d 發表於 2015-1-3 14:09:09

o.............

ycw2012 發表於 2015-1-8 17:32:50

8/1 UPDATE

天天一粒糖 發表於 2015-1-9 22:07:17

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推

s26071233 發表於 2015-1-10 15:45:26

冇wts有冇問題? 0.0 另一請求就係希望樓主可以係FACEBOOK/LINE/rc語音都開個群組 方便d溝通{A005a:}{A005a:}{A005a:}

芸神 發表於 2015-1-10 15:50:21

手打mode

s26071233 發表於 2015-1-10 16:00:35

芸神 發表於 2015-1-10 15:50 static/image/common/back.gif
手打mode

識打就一定會玩手打mode囉==

ycw2012 發表於 2015-1-11 02:32:14

s26071233 發表於 2015-1-10 15:45 static/image/common/back.gif
冇wts有冇問題? 0.0 另一請求就係希望樓主可以係FACEBOOK/LINE/rc語音都開個群組 方便d溝通{A005a: ...

冇問題既 你上線搵北城團員就OK 遲下應該會開line!

12345612 發表於 2015-1-11 10:31:52

我今日都DOWN番先= = 台服?

ycw2012 發表於 2015-1-12 15:11:45

12345612 發表於 2015-1-11 10:31 static/image/common/back.gif
我今日都DOWN番先= = 台服?

台服虎SER

12345612 發表於 2015-1-12 22:38:41

OK~ THX 本人將會在星期五 上線  

pkpk123 發表於 2015-1-22 20:48:21

晒氣啦 團D淨係識搶場== 咩都唔識 就算玩到都冇用啦 放棄算數啦== 咩都冇做 係到升LV 都可以光明正大黎搶

12345612 發表於 2015-1-22 22:48:30

頹左?

12345612 發表於 2015-1-22 22:49:30

做人唔好放棄~ 呢D場 好多都有 打唔哂幾~
玩左咁耐 咩場 有怪 應該一清二楚?...唔係咩
最有效率升等級~_~

ycw2012 發表於 2015-1-29 02:23:10

pkpk123 發表於 2015-1-22 20:48 static/image/common/back.gif
晒氣啦 團D淨係識搶場== 咩都唔識 就算玩到都冇用啦 放棄算數啦== 咩都冇做 係到升LV 都可以光明正大黎搶  ...
自己走團仲要挖人走 又要撩事鬥飛 郁D就吹雞傾數 又想我地帶你地升 就連個磷粉都要問我地拎  都算 仲要係度抹黑 我知~你地暗底裡話唔高LV要忍下先 等高LV左先郁我地嘛~~係團長先會忍你地想同你地和平共處 但唔代表我地認同你地既行為LO!!!

pkpk123 發表於 2015-1-29 18:12:07

ycw2012 發表於 2015-1-29 02:23 static/image/common/back.gif
自己走團仲要挖人走 又要撩事鬥飛 郁D就吹雞傾數 又想我地帶你地升 就連個磷粉都要問我地拎  都算 仲要係 ...

第一 我走團係因為我老早想開團 只不過見到AGAMES呢個post我先入團 點知你地團友咁好
第二 我冇挖人走 個個係我港曙識既朋友 係佢自願跟我走 唔該你搞清楚
第三 我撩事係因為你團d人搞事先 正如圖上 你地黎搶場我先出聲 冇人搞我絕對唔會出聲
第四 唔係郁d就吹雞 係你地團高lvd人係到搞搞振
第五 問你地拎磷粉唔代表d咩 只係同你地團長講左 大家同盟 好多團友有不足既地方希望你地幫下手
第六 我冇抹黑你 只係講事實 加上有相為證
第七 暗底高lv要忍下先 呢句係有講 等高LV左先郁你地 呢句有講又點 我團友係唔滿意你所作所為先講出黎
第八 你地團長忍我地 係我同你團長既事 同你無關 你唔想忍其實可以出聲 再解決
第九 你地唔認同我地既咩行為? 我地又冇似你地團友咁 又搶場 又扮人不在係到掛 想點? 做埋ed咁下三濫既事覺得自己好型咩??
頁: [1] 2
查看完整版本: zzzz