q1234567890P 發表於 2015-9-3 19:09:23

寧做真小人 不做偽君子
你d衰野邊個唔知呀{:gd16:}
我而加講擺明串9你 都好過你做埋d陰濕野唔肯認{:gd01:}死雞撐飯蓋 摶同情冇用ga 只會顯得你更0n 9{:gd01:}

咁又係 精神病人永遠都唔會認自己有精神病{:gd16:}

q1234567890P 發表於 2015-9-3 19:18:18

局外人=中立?
又一神logic{:gd16:}

sa5c03 發表於 2015-9-3 20:44:22

藍妹姐
北山升仙件事, 我的角度:
去到門口個到無人打, 我先打, 轉個頭就見到你隻弓就行過來打,
我就行開另一個位到打, 你隻戰又彈埋出來,
搞到咁, 我咪行埋一邊打小怪位囉, 你又突然唔見佐人, 我去返個位
突然又返來, 姐係想點? 個陣之前就得罪佐你?
好啦, 個個多位都比你打晒, 我咪汁怪打囉,
如果我真係有心搶你場, 早就唔埋三七二十一, 打到升晒為止啦。

MARY姐
你依家仲覺得我係搵你著數?
個陣好記得你講一句, [你得閒就上埋我ac幫我升埋啦], 姐係我無玩其他 game個陣就幫你掛啦~
老老實實, 先後次序係我問你借ac, 你無講任何條件
你話要專精, 但唔想用錢收, 我最後就比佐你, 條件係你有抽野就比返我, 你話ok, 亦無講任何條件去還我個專精
最尾, 你話要放ac, 所以要彈走我問你借的仙,
但係你係改pw之前仲有同我LINE 傾計, 點解唔順便講聲你要上呢?
雖然個ac係你, 但係我用緊, 都起碼關我事, 基本尊重係邊呀?
個陣唔幫你升? 老老實實, 個陣係我off晒所以AC 重機完再只係上EC 用同心飛去我係直接同隻幻一齊升!!
絕對唔係你所講, 唔幫你升仲要走咁遠, 希望你記得, 個陣已經無上任何有關你的AC了!!!

好記得同mary一組個陣, 佢同外國人嘈, 又同我講[個場無人緊係可以打啦, 先到先得。唔好成日比人踩上心口, 有野要出聲~]
所以我見到北山無人打我先打既。

你地成日一時一樣, 我好難就嫁。
有D野過佐咁耐, 一係就唔好講, 大家一嘈就搞到咁, 何必呢。
我自問氣量唔大, 但係我都覺得過佐咁耐, 就算數啦。 拉返出來講, 如果平心靜氣就話姐~
我連一開始你地講緊乜都唔知, 依家清楚明白個陣咩情況未呀?

sa5c03 發表於 2015-9-3 20:47:39

不過, 講清講楚之後仲要嘈, 我都無計...

q1234567890P 發表於 2015-9-3 21:21:51

你要講咪直接同佢地講
同我講呢d托7{:gd44:}

都話左e+係擺明睇你唔順眼串7你架囉{:gd18:}{:gd01:}
真心佢地2個比你咁講一講真係凳佢地可憐 識左個咁既人{:gd39:}

q1234567890P 發表於 2015-9-3 23:15:35

口係咁講 你咪又係係不知搶緊人地場{:gd01:}
唔好同我話件事好耐之前 前幾日既事 而加可能仲搶緊{:gd01:}

sa5c03 發表於 2015-9-4 03:30:28

q1234567890P 發表於 2015-9-3 23:15
口係咁講 你咪又係係不知搶緊人地場
唔好同我話件事好耐之前 前幾日既事 而加可能仲搶緊 ...

請留意,我有同佢溝通過先繼續打不知場咯。睇野啦你

sa5c03 發表於 2015-9-4 03:32:39

q1234567890P 發表於 2015-9-3 21:21
你要講咪直接同佢地講
同我講呢d托7

咪係囉,所以要串就串,無所謂,只係唔好借口多多啦,無本事先要搵借口呀?

心動 發表於 2015-9-4 05:56:32

其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒
我唔覺得呢件事有任何值得再深入探討既價值
你要點諗就點諗 反正永遠嘈唔完
我亦唔認為q1234567890p或者special177會係藍妹
我亦無介意 脫坑自由自在不知幾好
你份人本身就唔差既 但你做過其他咩事我就唔知啦
嫌煩都講多次
比人嘈其實唔一定要理
尤其係一味踩人無point個啲
而且佢都講一開始已經無心同你講道理
你越理佢 佢越開心
你要嘈無問題 唔好拉我同藍妹落水
就咁

SpEcIaL177 發表於 2015-9-4 06:59:24

心動 發表於 2015-9-4 05:56 static/image/common/back.gif
其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒

算啦 佢都唔明人地講咩 所以都費事再講

sa5c03 發表於 2015-9-4 08:41:30

心動 發表於 2015-9-4 05:56 static/image/common/back.gif
其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒

本身就無諗住講你同藍妹
佢講到我對朋友做佐D咩壞事,
就係有誤會先搞到咁,
但比佢咁講, 真係有D認真佐,
不過, 見你都咁講, 我都唔會再理個精神分裂~

q1234567890P 發表於 2015-9-4 20:07:23

一早同你講左擺明玩你架啦{:gd01:}藉咩口姐{:gd16:}
算啦 反正都玩夠{:gd30:}
傻仔比人呃 e+先知{:gd39:}

sa5c03 發表於 2015-9-11 10:40:54

比D人搞到沉佐~ 推一推先~

sa5c03 發表於 2015-9-19 09:10:06

{A007a:}{A007a:}{A007a:}{A007a:}{A007a:}
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: delet