aaa 發表於 2015-9-14 13:25:38

放6隻100弓AC全爆專精技

放100弓AC 全爆專精技,有真ID 同有假ID   空AC1500蚊
放3式真幻弩70蚊=1
放3式真幻爪30蚊=1
放3式真幻杵20蚊=1
放3式真幻大刀20蚊=1
放3式賀幻刀10蚊=1
放3式真幻棍10蚊=1

有意PM

只限恆生銀行入數

chihang6488 發表於 2015-9-14 15:18:16

1500==................................. 窮【詞語過濾】表示比唔起

黑暗契約者 發表於 2015-9-14 19:35:58

靚帳幫推!!!

SpEcIaL177 發表於 2015-9-14 21:08:11

800有隻A-E 多個F多幾百 雖然都係冇用 學CHIHANG6488表示 窮_表示比唔起 {:fun02:}{:fun02:}{:fun02:}

天舞 發表於 2015-9-14 21:11:48

仲要空AC真ID 我100弓A-F全包都係1400渣WO 你會唔會天價左D 你估以前多人玩既時候咩 定係你想釣魚 呢個世界咁多魚個個都發達啦 = =

黑暗契約者 發表於 2015-9-14 22:38:57

其實講真一句,人地鐘意放咩都係佢既事,唔該唔好系人地個POST搞事~

aaa 發表於 2015-9-17 11:21:38

哎呀== 我又冇叫你D 1定要同我收AC,你D收咩收囉,唔收咩算囉.甘都有意見???

aaa 發表於 2015-9-17 11:23:54

人比人冇得比== 我見有人放100弓齊技全包3000蚊==甘我空AC咩1500蚊囉==岩唔岩先

aaa 發表於 2015-10-9 15:07:24

推推推推  愿者上釣^^  歡迎你D入來比意見啦

aaa 發表於 2015-10-9 15:12:30

其實=照計1隻弓空AC  1500蚊唔會貴LO++  弓A=20蚊 弓B=20蚊 C=5蚊
D弓=300蚊 弓E=300蚊 弓F=200蚊 ++埋埋都成900蚊啦  爆專呢><100呢
仲有齊幻技齊72到100技呢==甘辛你D仲會5會話貴XD^^

chihang6488 發表於 2015-10-9 20:04:27

aaa 發表於 2015-10-9 15:12 static/image/common/back.gif
其實=照計1隻弓空AC  1500蚊唔會貴LO++  弓A=20蚊 弓B=20蚊 C=5蚊
D弓=300蚊 弓E=300蚊 弓F=200蚊 ++埋埋 ...

又真係幾抵 WO 師兄

s26071233 發表於 2015-10-9 21:58:33

chihang6488 發表於 2015-10-9 20:04 static/image/common/back.gif
又真係幾抵 WO 師兄

人地數都計埋OAO

aaa 發表於 2015-10-11 19:56:50

叻叻叻====

aaa 發表於 2015-10-19 13:22:21

哈哈哈哈哈,我又放左隻100弓啦><

aaa 發表於 2015-11-4 19:02:37

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

aaa 發表於 2015-11-4 19:07:52

aaa 發表於 2015-11-4 19:02 static/image/common/back.gif
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

UPUPUPUPUPUPUPUPUPUP

aaa 發表於 2015-11-4 21:51:01

qg111111111111111111111111111111
頁: [1]
查看完整版本: 放6隻100弓AC全爆專精技