帥小餅v3v 發表於 2015-12-12 16:53:15

放新月148飛昇男戰~~~~~~

紫凝依(熱血第12名)放左88
藍凝淚(熱血第10/9名 5記得) 115075戰職 148LV槍拳戰 裝多數易成 有特技 多特技 4隻捨身2隻隔山 萬幾血 其他唔記得但一定唔差pm先on比你睇 隻ac d寵真係好正的 有齊龍翼迷宮腳印同光環表情稱 爆迷進 精靈有迷宮隻龍 同中國娃娃 有AMS 可改名 可離婚

有意PM我拎whatsapp 我唔急放 所以想幾百蚊收個D唔好PM我 串77個D亦唔好PM我 希望有D有心玩嘅人可以收左隻AC佢{:mx039:}THX~~~~~~~~~~~

AND新月仲有個捨身+神右符 250包放  大量極晶 可以自出 可以放a
同大量40lv有2翼ac 想重新玩過又唔想跑翼可以考慮 男女都有{:mx098:}

PM無應機 可以搵南ser 237246 未必係本人 但on個個一定可以幫你搵到我thx88888{:mx038:}

迪迪迪 發表於 2015-12-12 20:47:57

{:qq18:}{:qq18:}{:qq18:}{:qq18:}{:qq18:}

帥小餅v3v 發表於 2015-12-14 18:22:44

UPPPPPPPPPPPPPPPPP

帥小餅v3v 發表於 2016-1-8 16:28:27

up{:fun05:}{:fun05:}{:fun05:}{:fun05:}

帥小餅v3v 發表於 2016-1-27 18:11:40

{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}

帥小餅v3v 發表於 2016-1-29 16:54:54

{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}{:fun26:}

lai34220118 發表於 2016-2-15 15:21:27

Hi 睇下pm

lai34220118 發表於 2016-2-16 11:48:54

Hello 67672322
頁: [1]
查看完整版本: 放新月148飛昇男戰~~~~~~