abc01830663 發表於 2018-9-5 22:51:21

撼魂弦齊PVP1千殺面版問題

今日維護完所有今日以前開既撼魂弦角色都有齊PVP 1千殺面版同成就而冇開就冇,咁係咪會對冇開既人唔公平?  不如一係補哂比所有人一係回收返哂?

KerRK 發表於 2018-9-7 13:25:53

咁你除左冇撼魂弦既板之外
咁有冇其他既千殺板啊?

神域使者 發表於 2018-9-7 17:37:33

我們收到問題了,正處理中

abc01830663 發表於 2018-9-9 23:02:10

感謝使者回報問題,我自己本身有不少職業精英面版,相信其他都有精英面版既玩家都經過一番努力無論係真的擊殺又或者洗出來。 但自從星期三維護完,所有維護前所創立既撼魂弦角色信箱都出現所有職業精英面版,對於以前所獲得面版既玩家難免有不公平之處,雖然港服不是很多玩家在意成就分數,是次事件亦無條件地多了若干成就分數也是另一個洐生問題。可能二樓既玩家理解錯誤,我只是陳述出是次事件既不公現象和希望解決。

Eva 發表於 2018-9-9 23:41:23

搭單問 我都有開 但係冇面板 係咪仲有隱藏條件{:gd39:}

講起成就榜我就心痛

KerRK 發表於 2018-9-10 04:23:58

abc01830663 發表於 2018-9-9 23:02 static/image/common/back.gif
感謝使者回報問題,我自己本身有不少職業精英面版,相信其他都有精英面版既玩家都經過一番努力無論係真的擊 ...

先利伸
小弟我較早前都有「努力」洗好左既精英面板,所以也對今次事件都覺得奇怪。

樓主也誤解左我既宇面的意思,因為根據我的收到資料中,也有部分玩家沒有開撼魂弦也無故收到有關的精英面板。而且他們都有在較早前已經打好了不同的精英面板,所以了解下閣下有冇在較早前解了其他相關成就。

既然官方已經收到有關資訊而且會進行處理,也希望官方統一回收所有有問題的精英成就板,可以對有關事件感到不公的人有所回應。

abc01830663 發表於 2018-9-10 12:44:22

原來如此,因本人在較久遠前獲取精英面版,於最近並沒有新取得所以也沒收到。 照以往既例子,官方在於無做成實際影響利益/收入既BUG都採取被動什至不動既態度,上次既入點BUG,一日修好而有冇回收返唔知。所以我只係希望官方可以公平返少少

神域使者 發表於 2018-9-12 15:08:19

「千人斬」成就異常修正事宜

有關早前有發生「千人斬」成就異常的問題,導致部份帳號的角色異常取得有關的成就/面版,於9月12日維護後已有進行處理,處理方式為回收遊戲中所有的相關成就面版,之後再把有關面版派發回至合資格的角色,以修正這個問題,造成不便,深感抱歉。

yeungchunk 發表於 2018-9-12 15:36:13

神域使者 發表於 2018-9-12 15:08 static/image/common/back.gif
「千人斬」成就異常修正事宜

有關早前有發生「千人斬」成就異常的問題,導致部份帳號的角色異常取得有關的 ...

好奇一問,若是某角色已完成千人斬成就,爾後玩家刪除這個角色,就不能獲得這個面版嗎?( ͡° ͜ʖ ͡°)
頁: [1]
查看完整版本: 撼魂弦齊PVP1千殺面版問題