abc01830663 發表於 2018-11-29 16:38:25

服務器異常補償公告

?????????? 斷到咁大獲 9點彈哂SER 1點再黎彈哂 你話彈GAME都算,你都仲可以屈玩家網路問題但依加係[停機] 阿大佬
雙經? 冇
招待? 冇
打副狂斷,書庫打兩場兩場都彈哂

請使者唔好誤會,亦無指責你既意思。我由朝早都見到你了解事件中。
你了解得即係官方已[得悉]以上問題。颱風時出雙經幾快手,比個讚,但請問官方今次係咪無意思要補償下小玩家?

神域使者 發表於 2018-11-29 17:25:18

目前仍在了解問題中,初步是確定問題的確有發生,但成因仍了解中
官方會在確定好問題及處理好後,補償的方案會再商討的

現正集中找出問題成因,不好意思!

jib2990 發表於 2018-11-29 23:41:26

乜原來去到屈係玩家問題咁狼死
而家先認係原廠問題
即係平時話係玩家問題既回復.都隨時係屈出尼架啦{:gd09:}

abc01830663 發表於 2018-11-29 23:57:47

感謝使者留意問題。都唔係話真係屈既,試過幾次全SER斷哂,官方都扮冇事。咁之前幾次又真係只係斷一次線就完,唔同今次

神域使者 發表於 2018-11-30 12:48:53

首先,問題處理係官方應份的,問題造成困擾真的很抱歉!
然後,官方同原廠已經積極跟進中,只要找出問題會立即處理
處理完成後,就會因應影響再進行補償的,十分感謝玩家的體諒!

神域使者 發表於 2018-12-3 11:19:33

先在這再說一下情況
自星期五晚上起,問題已經沒有再發生
目前正確定問題是否真的已經完成處理
補償方面會盡快公告的

abc01830663 發表於 2018-12-4 10:21:38

感謝使者幫忙UPDATE

kennith999 發表於 2018-12-5 13:17:15

其實..見唔少親愛既玩家話補償!!!!!

唉!!!...玩左咁耐..佢既補償...真係開心嫁!!!!.

呢次.係咪經驗值係咪100%我都開心到唔想留意係幾多%!!!..哇..我開心到想喊!!!!

之後3千招.....直頭要開心成個星期tim....3000招....夠唔夠買3張高級卡片突破裝置??{:fun61:}{:fun61:}
頁: [1]
查看完整版本: 服務器異常補償公告