miki0325 發表於 2020-3-14 22:09:21

有關職業雙手杖技能會導致自動執野的問題

當雙手杖技能打落珍貴寶箱時 成日會出現自動執箱的動作 野外的隱藏任務道具 野外菁英怪的車 亦會出現這個情況希望米斯高能夠跟進這個問題
有關片段如下:https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=76OVxGPz75E&feature=youtu.be

米斯高 發表於 2020-3-16 10:13:35

OK~我跟進下

米斯高 發表於 2020-3-16 14:38:34

我試過雙手杖冇出現呢個問題~有冇話指定邊招技會出現自動執箱?

噓~ 發表於 2020-3-16 19:56:03

杖只要係一啲範圍技一打中個箱就會自動執 如果個箱係冰風暴專精個寒霜地帶範圍內 都會過幾秒自動執  {:on066:}{:on009:} 可能多數係冰風暴 同 火隕石 狂執

你好嗎三個字 發表於 2020-3-16 22:03:16

米斯高 發表於 2020-3-16 14:38 static/image/common/back.gif
我試過雙手杖冇出現呢個問題~有冇話指定邊招技會出現自動執箱?
代POST4條實測片....

其實就係雙手杖既左專 冰風暴既特效"寒霜地帶"所帶來的持續傷害, 導致會自動拾取該技能範圍既物品 ,  雙手杖既 - 火隕石 /  瞬雷術 技能亦有同樣情況

亦有玩家表示  鐮刀既 "兇靈降世" 技能 , 亦有相同情況

另外都有個小小問題想回報, 就係有時使用"魔法齒輪-code:06"時, 只淨係得時間冷卻BUFF, 冇左個屬性BUFF

麻煩米斯高了{:gd39:}

kDzKupaDDF02fCt74IpAc4XddhVhJX1RwPpT5EFMGAZg

miki0325 發表於 2020-3-17 08:12:44

{:on009:}打副出技都開埋D藍箱...

好驚被隊友吊...{:on027:}

快快跟進!!

米斯高 發表於 2020-3-17 10:46:04

OK~我搵相關人員再跟進下

米斯高 發表於 2020-3-17 16:10:48

由於原廠未確認倒原因,我地亦測試唔倒片入面既異常情況,請問拍片既兩位玩家,有冇其中一位願意借出帳號比官方及原廠人員維護時進行測試?

但由於涉及帳號安全問題,我地測試完之後,客服人員會要求玩家提供身份證副本,先會幫玩家重置密碼,如果願意借出帳號,請先確認ALTA帳號填寫既身份證號碼係正確{:gd15:}

你好嗎三個字 發表於 2020-3-17 17:27:13

米斯高 發表於 2020-3-17 16:10 static/image/common/back.gif
由於原廠未確認倒原因,我地亦測試唔倒片入面既異常情況,請問拍片既兩位玩家,有冇其中一位願意借出帳號比 ...

佢地由於當初申請帳號時 填寫的身分證不是真實的{:gd39:}所以不能借予官方測試

另外再補1個副本測試    可能專精等級問題?
LA8SldFf7x0&feature=youtu.be

噓~ 發表於 2020-3-17 17:40:51

上面條片係左專   
而右專用冰風暴就無問題
但左右專 用火隕石 都係會自動執野

米斯高 發表於 2020-3-17 17:47:22

你好嗎三個字 發表於 2020-3-17 17:27 static/image/common/back.gif
佢地由於當初申請帳號時 填寫的身分證不是真實的所以不能借予官方測試

另外再補1個副本測試     ...

比張專精圖黎望望{:gd35:}

噓~ 發表於 2020-3-17 18:04:22

專精張圖

噓~ 發表於 2020-3-17 18:28:14

唔知冒險關唔關事比埋先{:on016:}

miki0325 發表於 2020-3-18 07:47:44

試打多幾下 {:on167:}

從打個下最好有出埋箱 先會有機會開箱...

我係有8成機會開到
頁: [1]
查看完整版本: 有關職業雙手杖技能會導致自動執野的問題