淺倉藍 發表於 2020-12-18 12:00:10

#綠野仙蹤 宇宙奧秘的誕生!! 送《童話》杯墊

#綠野仙蹤 宇宙奧秘的誕生!!
由 #翡翠城 奧茲國幻獸店嘅裘家四兄妹研發出來
比生命核心更有效控制,突破幻獸融合嘅限制!
幻獸一出生時,即可學習到一樣技能~

仲有家族5-8級新功能,所有族員都挺身而出
幫家族收集幻獸卡片,想當年真係好團結啊~
==================

參與小遊戲送你《童話》杯墊一套!
玩法:12月21日10:00前,於下方留言回答《綠野仙蹤》資料片,其中一個地圖名稱、幻獸名稱、任務名稱、新系統等等... 不能重複喔。
截止後,小編會親自挑選其中10個留言,可以得到《童話》杯墊一套!

獎品:《童話》杯墊一套 (名額10)

領獎方法:得獎者會收到inbox通知,小編會以郵局易快遞寄出~! 郵費由小編俾{:qq35:}

==================

下回預告:12月21日 拇指姑娘!有咩諗法,即管係下面留言同小編講

童話官網:https://fairyland.alta.hk/

雨晴兒 發表於 2020-12-19 00:43:00

我記得翡翠城 係整五級推車既地方 {:fun03:}
仲有斷頭谷好似好恐怖咁 {:qq02:}

AHEA 發表於 2020-12-20 01:09:29

幫家族其他成員一齊捉火機
最後一齊打威奇女巫

小火熊 發表於 2020-12-20 14:32:51

以前陽光森林係我地衝60既地方,幾個暗黑洞補中

Isaac1022 發表於 2020-12-28 00:07:07

have anyone carry me

NY俊 發表於 2020-12-28 06:59:23

啱啱先留意到個活動
唔知有冇機會可以參加埋呢個活動呢 :(

地圖名稱:彩花村
幻獸名稱:花木豹
任務名稱:夢奇金的稻草人
新系統:應該係ob宇宙奧秘合寵(?)

記得以前係去彩花田/彩色田(唔係好記得地圖名)刷升法師級 好需要耐性haha
希望仲有機會可以拎到杯墊啦XD
頁: [1]
查看完整版本: #綠野仙蹤 宇宙奧秘的誕生!! 送《童話》杯墊