淺倉藍 發表於 2020-12-29 18:09:15

#美女與野獸 送你《童話》7吋小海馬公仔!

想當年,#美女與野獸 出左個家族擂台!幾個家族約埋一齊battle,終於可以決一勝負{:qq48:}
贏左嗰隊仲可以擸晒D獎金{:qq38:}
要俘虜 #普諾利王子 嘅心
首先要去魔女造型沙龍,變成NPC嘅造型
大家有無玩過魔法水果盤呢?{:qq09:}

==================

參與小遊戲送你《童話》7吋小海馬公仔!
玩法:12月30日10:00前,於下方留言回答《美女與野獸》資料片,其中一個地圖名稱、幻獸名稱、任務名稱、進階職業名稱等等... 不能重複喔。截止後,小編會親自挑選其中5個留言,可以得到《童話》7吋小海馬公仔!

獎品:《童話》7吋小海馬公仔 (名額5個)

領獎方法:得獎者會收到inbox通知,小編會以郵局易快遞寄出~! 郵費由小編俾

小火熊 發表於 2020-12-29 22:23:53

遺忘森林。好中意呢個地方又靜又有D傷感。

遺忘森林有個失憶女巫,我幫佢恢復記憶,根住我仲掉野係古堡個水池到XD成件事諗番起好好笑。最後王子封左個羊角爵士&領地T_T(我想要領地,點解個角色會話唔要架。_。)

魔法水果盤抽白色同黑色好好用,幸高既仲抽到好多一日卷可以有排玩。終於可以由人類1轉人類2 :)

NY俊 發表於 2020-12-29 23:25:28

地圖名稱: 羊角村
幻獸名稱: 叢林劍妖
任務名稱: 老鼠波波
進階職業名稱: 大老闆

魔法水果盤一定有玩過
想當年成地都係樽XD
講到沙龍最鐘意既變身應該係王子同紳士獅既樣

AHEA 發表於 2020-12-30 12:21:22

同班族人喺狂風沙漠打火劍卡/娃
唔使問阿貴 得我一個係打唔到......
幾個星期後族長見我依然打唔到就直接送隻火智畀我 好感動{:fun10:}
到最後打王子我連出手嘅機會都冇 (族人太勁 係秒咗佢嘅...)
頁: [1]
查看完整版本: #美女與野獸 送你《童話》7吋小海馬公仔!