labalaba 發表於 2022-1-27 18:57:32

建議"源神進化寶珠"放商城任買

港服而家無咩人玩,源神進化寶珠要等官方出源神活動任務,打碎,再一班人開分身入公會吸箱先容易量產
人地台服人多做到300G一粒E個價    我地港服好似係30000G? 仲要搵唔到人賣?
GM可唔可以放寶珠係商城比我地任買方便玩家?好似源神戒咁樣

神域使者 發表於 2022-1-27 19:48:30

我地諗諗佢

至於冇咩人玩呢個問題
嗯,我地冇放棄,請期待即將的2,3個月

星霜 發表於 2022-4-27 11:56:24

試過玩台服10G=1收咗100粒源珠 見交易頻放嘅都係50G以內=1 (利申 2021年2月玩既)
建議源珠放元氣鋪同源戒同價 起碼要用都有得買
放紅利1000點食相真係好肉酸{:on016:}

神域使者 發表於 2022-4-27 15:37:18

其實呢一點營運團隊都有同原廠爭取過
放紅利只係其中一個額外的釋出手段
我地都係其他活動額外釋出過,FB活動有,幻想鍊金第一層都有放

而且營運團隊都唔係只係一味諗營收方面的
好似今日嘅更新公告咁,港版爭取到係5月的登入活動確保一定可以拎到一粒
而今日起至6月1日
每日都可以用39招待券買一次活動福袋,都有機會開出進化寶珠的

你好嗎三個字 發表於 2022-4-27 21:08:10

現時可入手源珠既途徑:

[*]天空之塔1-25
[*]天空之塔26-50
[*]天空之塔51-65
[*]天空幻境
[*]源神副 ( 簡稱雙源/3源)
[*]抽元氣/紅利既源神袋
[*]每周 新角色直升服務禮包
[*]魔王副 機率勁低的啟源禮包
[*]180日RESET 1次既499源珠

雖然有以上方法入手 , 但機率都偏低 .
自問玩左台服幾年, 雖然未見過10G/1 既進化寶珠 , 但幾個月前都仲見到100G/1 進化寶珠, 當年港服都係先5K定1.5W/1 進化寶珠

依家台服源珠雖然都升左, 但都係幾百到千幾1粒.

其實官方可以考慮下重新推出 / 建議原廠出返聖域探險Part.1 , Part 幾活動, 可以合碎片 打源神再 打進化寶珠.

當年1次活動成28日...打到嘔血, 打完part1 , part2又黎, 果陣進化寶珠D貨多到人人都有幾十粒.

雖然依家新既變左12/ 14日 , 次數亦少左好多.

但重推呢d 源神part活動對玩家係幾好.

labalaba 發表於 2022-4-27 22:04:27

估唔到終於有多d人出下聲反映,
果個紅利1000點=1粒限時賣 見到第一個反應就係..{:fun25:}
大佬你要我課10000點換1000點紅利 再買1粒珠珠...   源神3星用既野仲貴過4星用既"源神戒指"....
如果我有20隻源神要進3星咁點算?
即刻冇左用消費卷買點既意欲-  -

天塔/源神活動呢D講真唔係夾實一班人成日打真係好難產,機率已經唔係高,
加上隻GAME多人上線既公會選擇已經唔係多,又唔係公開招人,對新玩家亦不友善,
啟源聖域(五人) 出珠機率更低... 應該有0.00000x%   港服係咪應該考慮改源副出珠既機率???
或者學之前源神活動咁, 搞新活動, 副本內打每隻怪機率掉落"源神寶珠兌換卷"

神域使者 發表於 2022-4-28 09:34:22

收到,營運團隊表示會仔細研究下的,感謝大家反映

Asaki 發表於 2022-4-28 14:22:56

labalaba 發表於 2022-4-27 22:04 static/image/common/back.gif
估唔到終於有多d人出下聲反映,
果個紅利1000點=1粒限時賣 見到第一個反應就係..
大佬你要我課100 ...

其實紅利唔係回贈泥架咩?
甘用紅利個價就當係佢個價錢又好似唔對wo
頁: [1]
查看完整版本: 建議"源神進化寶珠"放商城任買