GoRo097 發表於 2022-2-3 13:34:54

永恆聖樹問題 Alta官方啲人同我出黎

Alta 你地可唔可以做好少少?

係2022年2月3日你地個永恆聖樹就已經推出左,對於之前你地並無實際俾出永恆聖樹推出日期

而且對於你在3萬消費期間推出永恆聖樹對我們這些不知情而一早已課3萬消費既人好唔公平,想問你點處理?

咁即係依家先課3萬點就可以同時得到 蒼穹.遠古龍鱗 和無盡.末日幻戒, 我想問下你地點樣處理?
{:qq04:}{:qq04:}{:qq04:}

你咁樣出對我地一早課左3萬點既人好唔公平 人地就可以依家3萬點有齊2件

我地就仲要等你正式出永恆聖樹既時候再課多3萬先有? 依家你係咪能化緊我地?

red129822 發表於 2022-2-3 15:50:59

精彩{:fun03:}{:fun03:}
將聖樹延長多一個星期 , 等埋另外一個消費活動
應該係最好既方法{:fun03:}{:fun03:}{:fun03:}
台服今期係聖樹連同消費活動
咁點解唔出埋個消費活動 又或者 今個星期唔出永恆聖樹 連同消費活動
係10號維護先出呢{:qq27:}

Asaki 發表於 2022-2-6 21:30:57

睇到你地咁講{:fun11:}
我即克去睇反個公告{:fun62:}

我以為改左野添{:fun62:}{:fun62:}{:fun62:}{:fun62:}不過見到佢個活動玩成2個WEEK~~  鍊金又話會係2月3日完,我都睇定D先
我只係買左D新年個包渣{:fun53:}仲有好多彩虹幣剩{:fun53:}{:fun53:}{:fun53:}{:fun53:}
雖然我未夠3萬XD

神域使者 發表於 2022-2-7 10:44:24

先感謝上面的意見,我地已經轉達至營運團隊{:qq49:}

Asaki 發表於 2022-2-7 11:59:08

神域使者 發表於 2022-2-7 10:44 static/image/common/back.gif
先感謝上面的意見,我地已經轉達至營運團隊

咁你肯say今個星期四會出d咩未????
下星期呢????
下下星期呢?????
而家你唔講定泥緊半年會出d咩,d人唔俾錢架啦!{:qq35:} 問你死未?{:qq18:}
頁: [1]
查看完整版本: 永恆聖樹問題 Alta官方啲人同我出黎