四代目次郎 發表於 2008-12-16 00:14:28

原帖由 俠客 於 2008-12-15 20:40 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
打錯字--
系ceo,5系coe@@
可能佢講既coe有其他意思呢~:lol

pigcheung 發表於 2008-12-17 22:27:21

傻咪豬生日快樂, happy birthday:kiss:

四代目次郎 發表於 2008-12-17 23:18:32

今日咩@@?~

happy birthday to YOU~happy birthday to YOU~happy birthday to YOUUUUUUUUU~
happy birthday to YOU~:time:

十三 發表於 2008-12-17 23:33:23

好似未夠鐘喎~
一陣到左18號先講;P

十三 發表於 2008-12-18 00:39:53

生日快樂~~~~:pig:
恭喜咪豬又大一歲:cheer:

蝦仁炒飯 發表於 2008-12-18 00:55:40

生日快樂>333333333<

傻咪豬 發表於 2008-12-20 21:40:40

多謝多謝:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: 多謝你地既一句生日快樂:) :) :)

傻咪豬 發表於 2008-12-20 21:42:01

我地下次搞BBQ~~~有無人去呀~~~~~~:pig: :pig: :pig:

pigcheung 發表於 2008-12-22 19:56:50

5g:pig: andthen,what time,in where= =

傻咪豬 發表於 2008-12-25 10:17:33

咁要睇下你隻豬王咩時間ok喇,你唔ok,又點成事呢~你話係咪??:lol :lol :lol

pigcheung 發表於 2008-12-25 14:28:27

pig club all merry x,mas:D

四代目次郎 發表於 2008-12-26 06:09:47

聖誕節快樂~~~:victory: :victory:

傻咪豬 發表於 2008-12-26 17:25:30

今日係boxing day  快樂~~~~

傻咪豬 發表於 2008-12-26 17:29:53

係喎~~~PigClub 有聚會!!!!!!!!!!!!
我地e+諗住1月10日去BBQ ,你地好拎定假,:no: 唔好約其他人.
報名報名!!!!!!!!!!!!!!:pig: :pig:

四代目次郎 發表於 2008-12-26 21:10:49

我地d團聚都算係咁....個個月都有:time:
唔知其他團係咪都好似我地咁呢:)

四代目次郎 發表於 2008-12-27 15:07:55

HI henry~;P

傻咪豬 發表於 2008-12-27 15:40:08

hi henry ~~~你係.......?係我地囤嗎?咩名呢?

4代>.<~~~今次可能要改2月,因為有人1月要考試...........:( :(

女女 發表於 2008-12-28 19:36:38

真慘  比團長亂踢囉 叫佢收番又扮人不在 咪豬  你幫唔幫到我入番團
叫左superb 幫我叫豬王收番
希望你幫下口
thx~~

四代目次郎 發表於 2008-12-28 23:05:36

原帖由 傻咪豬 於 2008-12-27 15:40 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
hi henry ~~~你係.......?係我地囤嗎?咩名呢?

4代 >.<~~~今次可能要改2月,因為有人1月要考試...........:( :(
無所謂啦
都要就返我地d親愛團員既:)

傻咪豬 發表於 2008-12-29 04:12:48

原帖由 女女 於 2008-12-28 19:36 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
真慘  比團長亂踢囉 叫佢收番又扮人不在 咪豬  你幫唔幫到我入番團
叫左superb 幫我叫豬王收番
希望你幫下口
thx~~
mc
我相信豬王踢你,係有一定原因囉,  點解佢要踢你? 你有無諗過你做過咩野?or 講過d咩野?
雖然當時我不在,但我地高高在上嘅豬王所踢既人,無人會收返, 或者我地嘅屯,未必咁岩你....
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: PigClub 團友靖入黎啦\ ( ^@@^ )/