豬XDD 發表於 2009-2-3 09:00:31

其實秒GE定義唔係一秒咩= =?

阿永 發表於 2009-2-3 09:02:55

唔知呀
人地講親都有 個 2字係度

曲奇仔 發表於 2009-2-3 09:09:15

= =唉 無得升好灰= =
放80猿戰1千= =

阿永 發表於 2009-2-3 09:24:42

@@放 90EC 齊 72 -82技
                89幻 齊 72 -82技
                 88賊 齊 72 -82技
                 全包 一套 2洞 帝龍裝(合左+血/敏~~包保係勁裝@@)

豬XDD 發表於 2009-2-3 09:30:30

= ="
你係唔係玩暗串呀又= =

浩﹏吉吉〞 發表於 2009-2-3 16:43:27

哎= =
都唔明...哩度明明係戀雪專用區= =
點解有D"衰豬豬"唔知醜成日走入黎= =

阿永 發表於 2009-2-3 16:43:43

WOW
點解 戀雪 專用帖
多左隻狗 成日睇@@

笨BE 發表於 2009-2-3 16:45:51

叫 2聲泥聽下-口-"
HAND HAND >.<

浩﹏吉吉〞 發表於 2009-2-3 16:49:24

諗起某人之前自拍自貼個張影 xD

豬XDD 發表於 2009-2-3 16:49:38

可能....
D人有時間無訂洗~__~"
大家望下某某地方
全是她的= =

y0﹏笨穎* 發表於 2009-2-3 19:41:58

狗狗 我鍾意呀@@" 我家有六隻很可惡的狗,,'他'應該不會更可惡了吧:lol

蘋果綠茶 發表於 2009-2-3 19:46:18

我唔係雪團可唔可以入泥吹水ga=0=
仲有樓上請用女仔她

y0﹏笨穎* 發表於 2009-2-3 20:15:02

回覆 193樓 蘋果綠茶 的帖子

他<--哩個字係可以形容男同女,,仲有你唔比果位係男黎的嗎-0-?我又冇指明係邊位;P 你真可笑!

蘋果綠茶 發表於 2009-2-3 20:18:24

我肯定係她咯唔該-.-

笨BE 發表於 2009-2-3 20:54:36

我都肯定係她-___-因為係 女仔泥--
HAHAHA:loveliness:

阿永 發表於 2009-2-3 21:06:46

點解 而排 咁多狗 周圍吠 =口=
po相個度仲有人話 死靈 不自量力@@
個個人我諗佢好勁@@

蘋果綠茶 發表於 2009-2-3 21:13:16

人地仲意型我冇計~~仲話可笑~~~我笑^^

y0﹏笨穎* 發表於 2009-2-3 22:08:45

嘻,,你兩個又知我諗緊邊個!?你加陣係我肚到條虫丫?:D 仲要同心呼應,,笑=w=你兩個真係勁;P 狗,,曙光就大把,,開隻新ac係狗狗黎都得咖 不仿試下呀大家:) 同埋,,我用個他字唔比咩 就算係形容佢=口=..佢仲可能仲勁過男呀 用他哩個字都係有其他用意既姐,,嘻 你地耐我唔何那:P ~

芝士小迪 發表於 2009-2-3 22:39:07

原帖由 阿永 於 2009-2-3 21:06 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
點解 而排 咁多狗 周圍吠 =口=
po相個度仲有人話 死靈 不自量力@@
個個人我諗佢好勁@@
我覺得佢地好無聊~~~~~~

godzilla 發表於 2009-2-4 18:10:38

團專用帖新指引
鑒於專用帖日漸增多,沒可能所有申請成功之帖子也置頂,所以已決定解除置頂,只會繼續高亮,而近日亦發現團專帖內出現很多問題,例如:離題/吹水/字數不夠/人身攻擊等等,由於是團帖是沒有主題,好難介定是否離題或吹水問題,但這個是計分區,為公平起見,今天之前開的團帖會關閉,會再發一個新團帖,而團帖回覆到達30頁就會刪除再開,敬請各位注意,帖內內容仍然依據本版區之版規執行,請細閱版規

夠30頁之專帖會在明日刪除,從開會變第二版,如此類推。

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
查看完整版本: ~oO戀之雪Oo 論壇專用帖~第1版