godzilla 發表於 2009-2-3 20:29:37

[公告] 加入論壇專用帖要求~!9/2/2009

大家是否看到sS夜血盟Ss的論壇專用帖十分帥呢
只要大家達到以下要求就可以享有這個置頂帖!!

要求一:團必須達到3級團階
要求二:團長必須達到70或以上
要求三:曾經嬴過團戰
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖

如果覺得貴 團已經達到這五個要求,就請在此帖內回覆及填下資料:

團  名:
團  長:
人  數:
團長等級:

由2009年2月9日下午1時起
如不是申請團專用帖或關於申請之詢問回帖一律刪除。

長風傲天 發表於 2009-2-3 20:47:13

曾經贏過嗎??

笨BE 發表於 2009-2-3 20:50:44

對=]只要你合哂以上要求就申請得

傻咪豬 發表於 2009-2-3 23:41:03

要求三:要贏團戰
要求既5樣,我仲差第4樣>.< 我要加油呀~~我要為我地團申請到專用帖>.<呢個係我今日開始既目標

笨BE 發表於 2009-2-4 00:22:27

豬神如果團入面有人 積分夠300都開得呀=口=!!!!

快樂天使 發表於 2009-2-4 13:01:46

要求三:曾經嬴過團戰
E+團戰無可能嬴= =

水之青龍 發表於 2009-2-4 13:43:05

要求三:要贏團戰
要求既5樣,我仲差第1樣@o@團員要加油呀!!我地要贏團戰←呢個係我地今日開始既目標

笨BE 發表於 2009-2-4 23:21:23

原帖由 水之青龍 於 2009-2-4 17:00 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
上面個位講得好炎重,請問哥c拉我地點贏?

由於不是每一個團都可以隨便申請團專用帖
所以我們必須加一些要求

至於怎樣嬴團戰  你們可以請人到你團幫手
團戰不只是夜血和戀雪玩
你看  雙煞  PIGCLUB  等團都能嬴得團戰

abg4b10 發表於 2009-2-6 17:12:31

要求一:團必須達到3級團階 夠
要求二:團長必須達到70或以上 夠
要求三:曾經嬴過團戰  很久之前
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分  (2030分)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖  (得=0=)

黑色寧靜 發表於 2009-2-6 17:33:29

原帖由 abg4b10 於 2009-2-6 17:12 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
要求一:團必須達到3級團階 夠
要求二:團長必須達到70或以上 夠
要求三:曾經嬴過團戰  很久之前
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分  (2030分)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖  (得=0=) ...
請說出你的團名。

abg4b10 發表於 2009-2-7 13:04:43

回覆 22樓 黑色寧靜 的帖子

雷盟 =0="

黑色寧靜 發表於 2009-2-7 18:05:41

原帖由 abg4b10 於 2009-2-7 13:04 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
雷盟 =0="
請等候處理。

傻咪豬 發表於 2009-2-11 00:52:03

我想申請團帖~
要求一:團必須達到3級團階 (係)
要求二:團長必須達到70或以上  (87)
要求三:曾經嬴過團戰 (有)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分 (剛剛好努力咁到左啦)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖 (得到)

團  名:PigClub
團  長:pigcheung
人  數:79人
團長等級:87lv

我終於可以申請團帖喇>.<好感動:em800_111:

請問申請左,會幾耐先有專用帖呢?:em800_111: :em800_111:

黑色寧靜 發表於 2009-2-11 16:21:22

原帖由 傻咪豬 於 2009-2-11 00:52 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我想申請團帖~
要求一:團必須達到3級團階 (係)
要求二:團長必須達到70或以上  (87)
要求三:曾經嬴過團戰 (有)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分 (剛剛好努力咁到左啦)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論 ...
處理中
請耐心等候!

段天 發表於 2009-3-11 13:07:47

團  名:一桃園一
團  長:段恨逆天
人  數:69
團長等級:94

條件我有晒架啦a_a

笨BE 發表於 2009-3-12 11:57:25

處理中
請耐心等候!:) :)

黑色寧靜 發表於 2009-3-12 12:55:12

原帖由 段天 於 2009-3-11 13:07 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
團  名:一桃園一
團  長:段恨逆天
人  數:69
團長等級:94

條件我有晒架啦a_a
團論壇專用貼已開。

段天 發表於 2009-6-28 13:00:26

團  名:Pandora
團  長:晴月
人  數:50位精英左右吧
團長等級:100LV

要求一:團必須達到3級團階(一早係3LV團)
要求二:團長必須達到70或以上(100LV ec)
要求三:曾經嬴過團戰(09年6月27號 星期六團地 ja係琴晚)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分(我有300分呀=.=)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖(就係月兄叫我上黎開的)
拿 樣樣都齊架啦 團戰琴晚岩岩ko左 - - 拎埋團地啦
哥兄
thx

快樂天使 發表於 2009-8-2 10:04:07

團  名:軒轅王國
團  長:軒轅皇
人  數:60-80人
團長等級:91LV

要求一:團必須達到3級團階(3LV團)
要求二:團長必須達到70或以上(91LV 幻)
要求三:曾經嬴過團戰(7月份3次定2次win左--)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到300分(我有)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖(有)

軒轅皇 發表於 2009-8-3 15:01:10

唔該快小小幫我開左個屯貼啦就來急死人啦:(
頁: [1] 2
查看完整版本: [公告] 加入論壇專用帖要求~!9/2/2009