lamxdxd 發表於 2009-2-27 15:57:47

[活動公告]澳門首屆網絡遊戲展 Alta報名大抽獎活動

為迎接祖國建國六十周年及澳門特區成立十周年「雙慶」的大日子,「澳門體育電子競技協會」聯同「中國遊戲工作委員會香港聯會」舉辦首屆「國慶澳門2009網絡遊戲展」;這次遊戲展更首次邀請香港多間遊戲代理公司參展,「Alta」作為其中參展公司,現誠邀各澳門玩家參加「國慶澳門2009網絡遊戲展:報名大抽獎」活動!

報名詳情:

但凡報名之澳門居民,即送「國慶2009網絡遊戲展」入場券乙張,並同時獲得「國慶澳門2009網絡遊戲展:連環大抽獎」參加資格,有機會贏取電單車、多媒體電腦、遊戲機、數碼相機、手提電話、A.card卡等等,獎品總值MOP$38,800。

各位“愛國愛澳”的澳門居民,請支持澳門「國慶澳門2009網絡遊戲展」,馬上報名參加啦!

只需要到以下報名活動頁 http://gameshow.980x.com/apply.asp 提供閣下以下的資料,就可以參加。

- 姓名 (全名)

- 澳門身份證號碼

- 聯絡電話

- 電子郵箱

- 推薦人 (記得填上 “Alta”, 才有機會贏取道具或A.card點)

【我要報名】!!

想知道更多活動詳情,請即瀏覽 : http://gameshow.980x.com/

武鬥之神 發表於 2009-2-27 17:37:55

我報左lu~不過冇寫Alta:Q

=我捉晒d fd去先,佢地抽到既曙光野我既;P

心霜乂碎 發表於 2009-2-27 19:01:34

=口=最衰me not澳門人啦=口=武鬥你就好><:em800_66: :em800_66:

ckwok001 發表於 2009-2-28 18:21:16

我都係澳門人bo~^^
去報名先

長風傲天 發表於 2009-2-28 18:32:08

回覆 2樓 武鬥之神 的帖子

同道中人@@
我都叫左班FD一齊報

CDD 發表於 2009-2-28 20:35:23

=.=車,我是香港人:bigcry:

小淫牛 發表於 2009-2-28 21:57:37

一次都未去過澳門......................

維維XD 發表於 2009-2-28 22:04:31

點解要係澳門:'(

隱形人 發表於 2009-2-28 22:51:04

澳門=0=

點解唔係香港呀><"?

長風傲天 發表於 2009-2-28 23:30:09

因我為我靚仔GE關係

我玩曬 發表於 2009-3-1 09:20:46

點解5可以係澳門@_@??

家陣d ol搞ge活動多數都係香港  你都有曬著數啦..

咁我呢種小市民(澳門)都冇你d著數  今次係澳門  算好lu
頁: [1]
查看完整版本: [活動公告]澳門首屆網絡遊戲展 Alta報名大抽獎活動