lamxdxd 發表於 2009-3-30 18:36:28

[重大訊息]2009愚人節福袋上巿啦﹗

不是講笑、不是搵笨、唔買都要睇下﹗
無論你是不是天才,只要有了天才的証明,一睇就知你係天才﹗
原來做天才都可以咁簡單......天才的証明 (o 咀)
各位準天才要注意啦﹗2009愚人節福袋正式開售,而且只售49點 (用49點就可以做天才平到笑﹗)

2009愚人節福袋

開啟福袋除一定會獲得愚人之藥』外,可隨機獲得以下1項寶物:
天才之証 (金) 福袋、天才之証 (紅) 福袋、黃金幸運草、一日巨匠祝福、一日工匠祝福、防爆紅色幸運草、防爆紫色幸運草、紫標打洞器、好運寶鎚、招福小鎚、紅色幸運草等等。

愚人之藥說明:
隨機產生出各種奇異效果的神秘藥膏。(註:成分純屬天然提煉,請安心服用)

道具效果(擇一發生):
1. 提高物理會心機率20%、魔法會心機率20%,持續1小時。
2. HP上限1.5倍、 MP上限1.5倍,持續1小時。
3. 打怪所得經驗值提升1.2倍、掉落金額提升1.2倍、掉寶機率提升1.2倍,持續1小時。
4. 提高物理會心機率40%、魔法會心機率40%、,持續1小時。
5. CP上限2.0倍 、MP上限2.0倍,持續1小時。
6. 打怪所得經驗值提升1.4倍、掉落金額提升1.4倍、掉寶機率提升1.4倍,持續1小時。
7. 提高物理會心機率40%、魔法會心機率40%、CP上限2.0倍 、MP上限2.0倍、打怪所得經驗值提升1.4倍、掉落金額提升1.4倍、掉寶機率提升1.4倍,持續1小時。,持續1小時。(皆現實時間)

天才之証 (金) 福袋說明:
能夠隨機抽出永久型的『天才之証 (金) 』或是可以使用14天的『 (租賃) 天才之証 (金) 』的限定福袋。

天才之証 (紅) 福袋說明:
能夠隨機抽出永久型的『天才之証 (紅) 』或是可以使用14天的『 (租賃) 天才之証 (紅) 』的限定福袋。
註:証明持有人是個天才,於4/1才有效。

CDD 發表於 2009-3-30 18:52:13

天才之証

是咩=.=?

7. 提高物理會心機率40%、魔法會心機率40%、CP上限2.0倍 、MP上限2.0倍、打怪所得經驗值提升1.4倍、掉落金額提升1.4倍、掉寶機率提升1.4倍,持續1小時

唔錯,我中2

lamxdxd 發表於 2009-3-30 18:55:43

原帖由 CDD 於 2009-3-30 18:52 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
天才之証

是咩=.=?

7. 提高物理會心機率40%、魔法會心機率40%、CP上限2.0倍 、MP上限2.0倍、打怪所得經驗值提升1.4倍、掉落金額提升1.4倍、掉寶機率提升1.4倍,持續1小時

唔錯,我中2 ...
我覺得應該係披風...

紙紮失寵☆ 發表於 2009-3-30 20:03:17

件披 閃的...
大大隻字 寫住天才咁...
洞數2個

隱形人 發表於 2009-3-30 22:57:42

依加有啦咩??

披幾lv的?

千豬~ 發表於 2009-3-31 07:25:37

天才之証
點有a_a

紙紮失寵☆ 發表於 2009-3-31 08:48:56

20LV用
抽愚人福袋
49點1個

abg4b10 發表於 2009-3-31 12:57:00

(註:成分純屬天然提煉,請安心服用)

好gag- -

隱形人 發表於 2009-3-31 17:23:47

天才之証 (金) 福袋
天才之証 (紅) 福袋

一個係金..一個係紅..仲有咩分別??

披物防/魔防係幾多?

lamxdxd 發表於 2009-3-31 17:44:18

原帖由 隱形人 於 2009-3-31 17:23 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
天才之証 (金) 福袋
天才之証 (紅) 福袋

一個係金..一個係紅..仲有咩分別??

披物防/魔防係幾多?
應該只係色唔同,LV,防果D應該冇變...而幾防我真係唔知
原帖由 abg4b10 於 2009-3-31 12:57 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
(註:成分純屬天然提煉,請安心服用)

好gag- -
愚人節嘛...唔講係天然成份點叫到D人買;P

我玩曬 發表於 2009-3-31 21:55:49

天才之証 (金) 福袋、天才之証 (紅) 福袋、黃金幸運草、一日巨匠祝福、一日工匠祝福、防爆紅色幸運草、防爆紫色幸運草、紫標打洞器、好運寶鎚、招福小鎚、紅色幸運草等等。

最岩用...

維維XD 發表於 2009-4-1 13:05:01

回覆 11樓 我玩曬 的帖子

金草!?
我相信
100個袋中得1個
次次都係咁啦-.-

千豬~ 發表於 2009-4-1 18:05:10

回覆 12樓 維維XD 的帖子

= =抽唔抽得到- - 問你好唔好運氣啦
有d人抽3次中2次金草 --

我玩曬 發表於 2009-4-1 19:53:39

原帖由 維維XD 於 2009-4-1 13:05 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
金草!?
我相信
100個袋中得1個
次次都係咁啦-.-
我冇曬RP...所以我係5會去抽..

~兒兒~ 發表於 2009-4-2 23:09:09

金草勁難抽中lu= ="
me買左7張點至抽中一條ja/0\
個愚人袋都係搵笨既多(個人認為)

紙紮失寵☆ 發表於 2009-4-2 23:16:45

我買過6個-.-
5個中 好鎚+1.5鎚...
只得1個中過工匠-.-""
頁: [1]
查看完整版本: [重大訊息]2009愚人節福袋上巿啦﹗