大月 發表於 2009-5-17 10:50:09

希望大家正視曙光人員監管及操守問題,亦請大家聽godzilla的說話-->(不能登入於這帖集中討論,再開同類刪帖)

各位玩家, 大家係忙住試入唔入到曙光的同時
發現最近幾次大型斷ser之中, 你們的ac都有死亡的情況出現嘛?
雖說線唔不穩,曙光不會賠償, 但現幾次都係佢ser有問題
而要大家等待都算了,大家仲有賠上噹噹的風險
呢個係咪曙光雖然公開向玩家道歉及作出賠償?

溫馨提示:agames內沒有任何遊戲gm,如果game出現問題,請向客戶部聯絡,或者把意見post在論壇問題及意見等管理員睇到,佢會幫大家向gm反應的。

入不到game玩大家當然不高興,但請大家冷靜討論和注意版規,謝謝大家。

timmy138 發表於 2009-5-17 10:52:25

嗯!我已死過一次!
今朝又唔知做咩事,搞到冇得玩!
強烈不滿囉

sdgjim2212 發表於 2009-5-17 11:02:49

佢話咩Warning: mssql_pconnect() : Unable to connect to server: 10.10.10.72:1433 in /home/xlegend/module/dbbak.inc.php on line 5
Could not Connect MSSQL
姐係咩野啊同去到冇哂野睇--:em800_31: :em800_31:

水瓶花 發表於 2009-5-17 11:03:05

有呀~~me呢個星期食左7,8個0%鐺鐺喇=.=
成2張點卡100$=.=
吼吼吼\口口口口口/
me仲發現呢排好鐘意係星期六,日先斷@@

妖狼 發表於 2009-5-17 11:06:37

大月好波=.=
我爆緊盒嫁~頂爆曙光個肺=.=
死左噹噹不在話下=.=我d經佢點賠俾我~~~~吼~~~~~

sdgjim2212 發表於 2009-5-17 11:08:06

好波-口-但係洗唔洗爆粗啊
==但係我想講(自己友)12!@$#$^%^%&^&^*&(*(*

水瓶花 發表於 2009-5-17 11:10:06

原帖由 妖狼 於 2009-5-17 11:06 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
大月好波=.=
我爆緊盒嫁~頂爆曙光個肺=.=
死左噹噹不在話下=.=我d經佢點賠俾我~~~~吼~~~~~ me尋晚仲想開巨工=.=
好彩未汁好d野冇開-___-

魅云 發表於 2009-5-17 11:11:08

次次死ser都死左...買0%都買窮人啦,今次都唔知有冇死.仲唔知幾時可以on返

sdgjim2212 發表於 2009-5-17 11:12:38

只好玩下cso先啦--  gm快d啦gm快d正好曙光佢啦

大月 發表於 2009-5-17 11:15:49

我覺得大家平時都會忍佢lo,
不過容忍有個限度lo.
而唔係咁不負責任,開番俾你地就去玩
我想講,個咁既game大家都有用$玩
冇1個好既serive比客戶,你不如汁左個game佢
唔會晒大家時間

sdgjim2212 發表於 2009-5-17 11:19:47

甘玩到味先

段天 發表於 2009-5-17 11:28:36

無得入我已萬般不爽了 我發覺呢- - 係佢公司D人智障定咩
其他game一定唔夠曙光多人玩 佢係鐘意攪其他game唔攪好曙光
仲有- - 呢排cut ser 我升個2堆分身 一次死晒D法職 噹噹狂出好契弟囉 可唔可以重整個ser呢??

段天 發表於 2009-5-17 11:31:20

打去間公司 通左 無人接 最後飛左去留言 話會盡快回覆
次次都係甘 契弟!

sdgjim2212 發表於 2009-5-17 11:40:32

我打到啊但係佢話咩唔好ec我會好快搞點  但係...

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-5-17 11:43:34

不如我地搞個擺玩= ="""
等GM送番d野比我地,作為道歉~!

(不過冇咩可能v_v)

麥cow仔 發表於 2009-5-17 11:48:05

CDD 發表於 2009-5-17 12:09:05

講得太多了

大家留點有野的留言吧

快樂天使 發表於 2009-5-17 13:16:08

我冇左more exp ar

笨BE 發表於 2009-5-17 15:13:17

我今朝都死左/________\
仲要買左人生以來最貴的0%= =120m

愉悅鈴鈴=] 發表於 2009-5-17 17:53:52

回覆 23樓 笨BE 的帖子

@_@ 豬BE死左-0-??
- -我今朝一0N..變左係門口..( -3-淫客D人仔都係咁 )
我又冇SET金= ="
頁: [1] 2
查看完整版本: 希望大家正視曙光人員監管及操守問題,亦請大家聽godzilla的說話-->(不能登入於這帖集中討論,再開同類刪帖)