鳳凰傳奇 發表於 2009-5-17 23:52:37

給桃園團長

你地桃園人唔會去SER1-3嗎
Y  ,SER4係你地GE,其實咩叫搶場呢,唔通你地桃園人去SER2打怪,就算唔算搶人場,咁你地擺攤都在SER4嗎????????哈哈

魅云 發表於 2009-5-17 23:56:37

55........我聽來既就係.ser1就係戀雪.ser2就係夜血,ser3就係非主..ser4就係桃園..如果第2d屯去個ser打就係搶埸..甘我想問....我d呢d小屯小人物,係咩唔洗升..個game比4個屯玩晒

妖狼 發表於 2009-5-18 08:25:59

各位@@我地ser2夜血既意思(只屬夜血心態)~係唔俾其他大團亂打~
細團黎我個ser打~我地都冇乜所謂~唔會好似d人咁霸道,話唔俾就唔俾~
分ser原因係大團唔規規矩矩,d人爭場升lv~只會打交多過打怪!!

段天 發表於 2009-5-18 11:00:56

無~~ 只係大家搶左好耐 不爽咪開一堆人黎囉 我不介意的 我無話隻怪係我
我都無逼大家走 只係我堆後備既分身無野做咪升下囉 我不介意的a_a 
斗搶囉!一向講晒 唔夠搶就唔好甘多嗲a_a 
我無話個個場都係我 每個地圖都唔準大家打 只係我升個到就最好唔好攪
我升LV我唔理有咩人(除盟團同自己團) 我就係企個堆位架啦~ 自己諗

我作風一向係甘 

魅云 發表於 2009-5-18 12:08:33

無~~ 只係大家搶左好耐 不爽咪開一堆人黎囉 我不介意的 我無話隻怪係我
我都無逼大家走 只係我堆後備既分身無野做咪升下囉 我不介意的a_a 
斗搶囉!一向講晒 唔夠搶就唔好甘多嗲a_a 
我無話個個場都係我 每個地圖都唔準大家打 只係我升個到就最好唔好攪
我升LV我唔理有咩人(除盟團同自己團) 我就係企個堆位架啦~ 自己諗

我作風一向係甘
================
即係高lv大晒??搶唔過就最好唔洗升??甘我d呢d冇高lv既就睇你d升分身..即係一句講晒.搶唔過就咩搶.....放你王..死左都係抵死

段天 發表於 2009-5-18 12:12:15

我到是無所謂 反正只係分身都不如既後備 只係你放一隻我放十隻甘解
仲要不定時甘囉~~
搶唔過就自己滾 不要不自量力
同你講曙光就係高LV大晒! 不滿意就自己升高佢

魅云 發表於 2009-5-18 12:14:41

我到是無所謂 反正只係分身都不如既後備 只係你放一隻我放十隻甘解
仲要不定時甘囉~~

同你講曙光就係高LV大晒! 不滿意就自己升高佢
=
我講既係..有人搶場仲放人王.......我d呢d低lv唔會甘冇品
你都幾串下哦..我點解唔覺桃園係大屯..高lv就可以甘串...我玩甘耐都唔知

段天 發表於 2009-5-18 12:22:17

我有話桃園係大團嗎a_a?? 同埋 玩得耐既都知我點惡法 不爽你可以試下a_a
我對有冇品完全不介意 只在意有冇能力完成個件事 無能力既話仲談咩有冇品

鳳凰傳奇 發表於 2009-5-18 12:23:54

唉,其實玩GAME姐,下下放人王好好玩咩,有品D好
人地打SER1-3冇位先去SER4姐,人地打先,你打後,咁係你唔岩WO,大家黎平下理LO
一係你同GM講,SER4係你桃園人玩晒LO,咁我真係服你LO

魅云 發表於 2009-5-18 12:24:02

我有話桃園係大團嗎a_a?? 同埋 玩得耐既都知我點惡法 不爽你可以試下a_a
我對有冇品完全不介意 只在意有冇能力完成個件事 無能力既話仲談咩有冇品
=
唔係大屯仲霸個ser..你100lv??

段天 發表於 2009-5-18 12:26:04

下? 每個人有每個人既眼光 有人當我桃園係大團 無計 
我從無話 唔代表人地唔認為係

魅云 發表於 2009-5-18 12:28:06

下? 每個人有每個人既眼光 有人當我桃園係大團 無計 
我從無話 唔代表人地唔認為係
=
我以為你100lv啊..超勁呢..由心底佩服

段天 發表於 2009-5-18 12:31:11

哦~~ 是但吧 反正你有能力既 幾時都可以黎試下後果 

魂靈包子 發表於 2009-5-18 12:33:27

算啦  大家5好嘈喇 係呢嘈黎嘈去有咩意思呢??
搶人場係5岩  但我地比人搶場又如何呢??
有D玩家1個人開幾十個分身   6隻分身係同1個地方升
咁又代表咩呢??攪到其他人冇地方升....

魅云 發表於 2009-5-18 12:40:06

算啦  大家5好嘈喇 係呢嘈黎嘈去有咩意思呢??
搶人場係5岩  但我地比人搶場又如何呢??
有D玩家1個人開幾十個分身   6隻分身係同1個地方升
咁又代表咩呢??攪到其他人冇地方升....
=
如果6個人一組.又唔會搶人場都冇咩所謂.不過有人超惡..人d打先.搶左場.仲放埋王
甘你話..你個心舒唔舒服.....仲叫人死返去ser2

笨BE 發表於 2009-5-18 12:41:56

我想問點解要分咩團用咩SER呢??有介定的嗎!?
我吾係戀雪 吾係夜血 吾係主流 吾係桃園
我就冇得升???

如果我82LV 我想打不知 大場
1SER 有人我自然就去搵個冇人打緊既SER架啦
點解連升LV都要分團
對我地呢D細團泥講好吾公平架BO
何況其他3個團都冇認到個個SER 係佢地專用

魂靈包子 發表於 2009-5-18 12:46:55

佢地可能6個人一組  冇搶人場 但6個人每個人企一個地方  
其他人都冇位啦 岩5岩先
我想問邊個放王??

魅云 發表於 2009-5-18 12:47:13

我想問點解要分咩團用咩SER呢??有介定的嗎!?
我吾係戀雪 吾係夜血 吾係主流 吾係桃園
我就冇得升???

如果我82LV 我想打不知 大場
1SER 有人我自然就去搵個冇人打緊既SER架啦
點解連升LV都要分團
對我地呢D細團泥講好吾公平架BO
何況其他3個團都冇認到個個SER 係佢地專用
=
55,..淨係有個屯d人係甘...佢分身就大晒..搶人場.仲放埋王..死左就係抵死呢,叫人死返ser2..甘我d呢d咩屯都唔係..死去邊

佢地可能6個人一組  冇搶人場 但6個人每個人企一個地方  
其他人都冇位啦 岩5岩先
我想問邊個放王??
=
明眼人一睇就知啦....搶左人大場仲搶埋人細場..仲唔過癮..放埋王先過癮呢

魂靈包子 發表於 2009-5-18 12:50:53

你未答我個放人王先????

段天 發表於 2009-5-18 12:51:10

一句講晒 不爽就黎試下 行事作風不會變 
談論黎都無咩用 
be 可能我見識少啦 你! 一向都係s1 你會無啦啦走黎s4升?? 未見過 

仲有 呀邊個 我忍左佢地2個星期 日日一堆堆人甘 唔通我自己升開s4我要讓佢地?? 我一向主張搶場 唔夠搶就死開 我無直接搶 用口叫佢走算好!
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 給桃園團長