啤啤!~ 發表於 2009-5-31 20:36:09

點樣先做到2-3lv團??

點樣先做到2-3lv團??
2lv我就做唔到.唔知點做?

疾乂風 發表於 2009-5-31 20:44:27

睇任務個度有教你點做

啤啤!~ 發表於 2009-5-31 20:49:15

佢叫我拎3張協助憑證~
不過我唔知係咩黎同點樣先有??

牛仔TaI 發表於 2009-5-31 21:53:14

啤啤自己齊團 -3-
我之後咪叫你幫我打野既
你要80個虫甲,好像係80個唔知咩粉[打花出],仲有好像係80個石板[估的,唔記得了 -3-] 之後去找任務個度果3個人,就做到了
點解成日都走團:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

siu樂乂乂乂 發表於 2009-5-31 21:54:13

做團任lo 要打d野 自先到團l.v

tai0620 發表於 2009-6-1 12:38:25

升2lv團 要打軟毛絮 妖精石 幽火 之後打埋魅娘
升3lv團 要打古石板 聖甲蟲 磷粉 之後打埋花螂干莫

影影 發表於 2009-6-2 19:56:26

好快做好姐==
1日做好==
你要80個虫甲仲有好多好多好多野搞==
唔想打出黎=-=

sdgjim2212 發表於 2009-6-3 09:12:32

係80個古石同60個甲蟲

小Jay 發表於 2009-6-3 19:33:27

官網有講:http://www.hbonline.com.hk/main/11event/061204/index.htm

tamyiuchau 發表於 2009-6-6 12:32:07

So easy!
屯墾團的屬性達到 升級的時候,團長就 能經由NPC,完成屯 墾團升級任務,以下 我們將一一位大家介 紹有關一階升二階; 二階升上三階的任務 。 ◎ 二階屯墾團任務任務名稱建議等級承接NPC承接場景獎勵金錢獎勵EXP任務流程長老的期盼15嘉悟朝陽城80640嘉悟透露樂天長老欲尋求有心的團長一同來抵禦蟲族,找長老並詢問相關事項。凝聚力量15樂天抱曦谷地160640收集90顆妖精石、90團軟毛絮、20團幽火以及魅晶石。任務名稱建議等級承接NPC承接場景獎勵金錢獎勵EXP任務流程變調的天靈塔25嘉悟朝陽城250640為了被侵占的天靈塔,樂天長老尋求民間力量的援助。製造封印石25樂天抱曦谷地250640收集80顆磷粉、90古石板、60個聖甲蟲以製造封印石。封印邪惡25樂天抱曦谷地125640帶著封印之力前往天靈塔深處將花螂干莫封印起來,再回來去找長老覆命。屯墾團目前只開放到三階,階級越高能使用的功能就越多,二階以後團長就能派任幹部了,階級總共可分為團長、副團長、幹部、團員四階,團長可以設定名稱,除了團長僅能有一人外,其他階級皆不限人數。團長和副團長可以藉由屯墾團介面上的管理按鈕來進行職務的調整,但是無法任派比自己更高階的職位。團長一旦任派他人為團長,將被降為副團長。而其他位階被降階以後會退到次一階級的位置上,副團長變幹部,幹部變團員。而各階級的名稱,團長可透過管理界面修改,將顯示在屯墾團介面中,限定為 6 個全型字 ( 共 12 個字元 )。 ◎ 屯墾團階級與功能說明[屯墾團等級人數限制可用功能團長權限140 人   1. 徵收 / 開除成員
  2. 解散屯墾團 無260 人   1. 徵收 / 開除成員
  2. 解散屯墾團 任派幹部380 人   1. 徵收 / 開除成員
  2. 解散屯墾團 1. 任派幹部
2. 設計團徽 功 能團 長副 團 長 幹 部團 員退出屯墾團○○○○邀請 / 開除黨員 ○○○幹部任命○○解散屯墾團○位階名稱修改○團長讓位○升級屯墾團○

1001997 發表於 2009-6-26 00:45:55

做團任。台灣官網「遊戲密技特搜專區」既屯墾團特輯有講.

山崎 發表於 2009-6-27 14:01:47

要接任打野 就做到喇

qq4311 發表於 2009-7-1 15:34:01

睇任務個度有教你點做

wys123456 發表於 2009-7-2 21:27:17

唔好怕煩好無?你怕咪高lv d先打lor...我一日都升到3lv團啦...
(惟一煩d係要打隻30lv王,仲可能比人殺死你(係pk場入面))
慢慢做啦,唔係好難嫁炸,咪話我呃post,上面d人講得岩!
跟住個任做,佢個任寫得好清楚的

love14372005 發表於 2009-7-4 22:05:23

佢叫我拎3張協助憑證~
不過我唔知係咩黎同點樣先有

han719 發表於 2009-7-4 22:45:32

好似要做任..
頁: [1]
查看完整版本: 點樣先做到2-3lv團??