細雨留痕 發表於 2009-6-9 18:30:08

大家認為我最好升咩修?

大家認為我最好升咩修?
我係50lv佛,已經升緊防修(3lv)同抗法(2lv),
以上修既lv對1個50lv黎講係咪太廢,我應5應該繼續升?
另外我洗5洗升法修呢?:em800_68:

邪神薔薇 發表於 2009-6-9 18:49:56

你升法修啦術士:)
啲修都幾低;P
升高啲修啦:P
起碼6-7lv啦:lol

♀然少§ 發表於 2009-6-10 09:12:57

2樣都咁重要:L
冇話邊樣升 邊樣唔洗升:L

細雨留痕 發表於 2009-6-10 16:15:50

車,我有成15粒聰果,慢慢食啦:lol
就係5知用係邊先問你地姐,洗5洗咁呀:em800_31:
食聰果+洗修5知一日升到幾lv呢?:lol

hayharry711 發表於 2009-6-11 00:00:48

不笑你...都係升抗法同法修先la
最好抗法6-7之後轉升法,法修10就升第2d la:em800_02:

chankasing01 發表於 2009-6-13 10:47:12

升防修同抗法
防修10再升抗法
抗法6~7升法修
法修5再升寵指:em800_11:

moz20021122 發表於 2009-6-16 13:54:02

佛家是也up左防修先啦
佛又唔係打,是回hp
up好防修之後up抗法修
法修可以慢慢up
佛多數也是出回hp技多
有咩理由出攻技?

細雨留痕 發表於 2009-6-18 10:14:15

回覆 7樓 moz20021122 的帖子

係呀,我真係升左防修升,+埋件高防衫,我E+d防係520
用佛p人(雖然我得55lv)我屈到人地5想玩@@
今日有個70lv(5開名,想知問南遙ser既117139)係舞c p我,
被我屈到無哂力,仲走埋tim:lol
如果5係,佢比我p死左啦:em800_18:

肥仔峰 發表於 2009-6-19 22:05:28

好自大- -:em800_82:

笨小楠 發表於 2009-6-24 22:45:33

除左加攻既野升哂拒..(吾好聽我講.up緊廢話)

乂浪軒乂 發表於 2009-6-28 00:25:48

520防:L
似乎低左d啵老友:D

小祐 發表於 2009-6-28 11:49:52

唔好咁快升法修,因為法修對佛,既作用唔大,首先升抗法,再升防修,最後再升寵攻修,寵防修,寵抗法,寵法修,之後先升法修,因為寵對佛係好重要的

細雨留痕 發表於 2009-6-28 13:32:16

係度多謝各位比我既意見,多謝多謝:em800_02:
我D修-----防修5lv;抗法3lv;法修1lv (雖然好低lv:em800_27: )
我D防E+5係520咁低喇:$
升到550喇:lol
多謝各位:lol

傻乂仔 發表於 2009-6-28 21:45:08

原帖由 細雨留痕 於 2009-6-28 13:32 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
係度多謝各位比我既意見,多謝多謝:em800_02:
我D修-----防修5lv;抗法3lv;法修1lv (雖然好低lv:em800_27: )
我D防E+5係520咁低喇:$
升到550喇:lol
多謝各位:lol

唔好咁自大:no:

言歸正傳 防修 抗修 (比人打扣小d) 法修(易封人 扣人扣多d)係必升既 跟住可以升攻指(升高左超正) 法指(有法寵既就升啦) 升完後升防指同抗指

小祐 發表於 2009-6-29 12:58:26

法修,你e+升來都冇咩用,因為你只係50lv,仲未有封招

乂浪軒乂 發表於 2009-6-29 23:25:34

順便一問...
我59lv佛有封防修5抗法6法修5攻指2法指1
咁我應該升咩修好??

wolfhome169@ams 發表於 2009-7-5 21:46:33

kenip123 發表於 2009-7-7 21:09:16

細雨,你同我講520呀?:em800_05:

細雨留痕 發表於 2009-7-16 10:54:18

係就係520:)
不過5係同你講,係同我老公講;P
老公,我愛你呀:kiss2:

lauchiushing 發表於 2009-7-16 11:03:18

:em800_66:  升法修7..  防修8 抗法7 :em800_52:  甘就最好啦                   我系澐天:em800_101:
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家認為我最好升咩修?