zerofreefly 發表於 2009-7-26 22:54:38

傻野一問

75刀戰1240攻
           6842血
           655防
           530靈龜速....
11攻修9防修8抗法寵指全6

過任活動都ok..
但係打同lv法c成日唔過1000.....跟住就靈光一閃領左飛行...(gag黎)
到抵係我比人抗左技定係我低攻....
成日比法c屈.....
唔該高手幫下我......

小暗子 發表於 2009-7-26 23:08:41

你d修咁小仲有你低攻  比人抗係一定會   仲有   你8抗法打法? 75lv正常法c有16法修上  14防修上了 你hp 靈在戰是ok的  防便比較小了

zerofreefly 發表於 2009-7-27 23:02:26

我叫低攻.......比我殺既8十幾戰叫咩=.=?""
唔通係人地feel到我太垃圾讓我@@""
比d實質d既回覆得唔得........
真係等洗嫁.......
重有.....75唔係滿修15咩=3=?

銀次仔 發表於 2009-7-28 12:42:04

回覆 2樓 小暗子 的帖子

=  =75法師  16法修....個d唔係叫正常  係叫勁囉

HOHO2 發表於 2009-7-28 20:53:27

原帖由 zerofreefly 於 2009-7-27 23:02 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我叫低攻.......比我殺既8十幾戰叫咩=.=?""
唔通係人地feel到我太垃圾讓我@@""
比d實質d既回覆得唔得........
真係等洗嫁.......
重有.....75唔係滿修15咩=3=?

依家好似冇左頂修呢回事  好似修可以任升

samsam 發表於 2009-7-29 10:24:40

回覆 5樓 HOHO2 的帖子

冇左頂修咪比D有錢佬屈死@@

moz20021122 發表於 2009-7-29 15:40:25

其實最多去到頂修的= =
只不過有人做陣任up修咁解:em800_66:

小暗子 發表於 2009-7-29 16:37:05

e+有爆修15?你好正wo  我75lv  16法修  75lv果1250攻  我隻仔刀高攻個你la  仲有你d修咁小仲話我冇實質d既回覆?

銀次仔 發表於 2009-7-29 19:25:32

:em800_35: 個仔高攻正常  仔可以將所有能力抽晒黎加 仲要未計d魔訣

=....= 發表於 2009-8-6 15:21:14

低攻....有1280會好D,D血唔錯...你話你龜速,係咪鞋裝左紅石?如果可以的話轉黑石會好D

=....= 發表於 2009-8-6 15:22:02

攻修低...起馬14啦,升甘多寵修做咩?用來升攻修啦
頁: [1]
查看完整版本: 傻野一問