軒轅皇 發表於 2009-7-30 20:30:02

點解gm真係可以衰到甘架

:em800_31: 每次一有成2經實係會彈game整死d玩家架甘樣做係唔係心有整成2經等你地買點爆合升在來彈死大家等大家又要入點買0%尼:em800_31:

faatfaat522 發表於 2009-7-30 21:59:26

哈..唔怪得咁火..你只戰死左..我見到你訓左係地

蝦仁炒飯 發表於 2009-7-31 04:41:56

kakaka我几只都冇死~~~曙光之神~~gm永遠企係我個邊~~~ya

faatfaat522 發表於 2009-7-31 08:56:38

原帖由 蝦仁炒飯 於 2009-7-31 04:41 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
kakaka我几只都冇死~~~曙光之神~~gm永遠企係我個邊~~~ya
我都係2隻都無死

軒轅皇 發表於 2009-7-31 11:51:53

回覆 3樓 蝦仁炒飯 的帖子

@o@就怏到你架啦gm送禮人人都有;P ;P

軒轅皇 發表於 2009-7-31 11:53:10

回覆 4樓 faatfaat522 的帖子

你好彩我睇下你機時就升比gm彈死你呵呵;P ;P

蝦仁炒飯 發表於 2009-8-1 13:45:20

回覆 5樓 軒轅皇 的帖子

好啊~@@我死左冇咩大不了~100LV~死左又唔扣..
我幻又係度吸~點會死~@@你唔知我係人大升既咩?
回6#
你果然好黑人憎囉~@@我直話直說~唔想鈎心鬥角
人地比彈死左..你會開心既話...咁你真係EQ同IQ都係0~@@"(不要怪我說話刻薄哦...我本身都中意幫人出頭...SO...一入到天女~我分身比人打死左~自然有人罩我.)色多几個朋友吧~唔好明串人啦~@@暗串先好玩咖

軒轅皇 發表於 2009-8-1 13:53:16

回覆 7樓 蝦仁炒飯 的帖子

kkk有100lv真係機好bo我都好想快d100lv啊日日升死人:em800_111: 不過打到我就會打怪吸係好鬼悶架:em800_05:

蝦仁炒飯 發表於 2009-8-1 13:58:08

原帖由 軒轅皇 於 2009-8-1 13:53 發表 http://www.agames.hk/images/common/back.gif
kkk有100lv真係機好bo我都好想快d100lv啊日日升死人:em800_111: 不過打到我就會打怪吸係好鬼悶架:em800_05:
不悶不悶~
你開一個大升一個吸都夠用晒位啦~
好彩~我一機開几十個AC~@@..去天女同人吹水(D人一入到天女一定好LAG~吧)
又可能你太無聊~冇野做冇目標咪悶囉~我永遠唔做悶蛋咖
當然~我會上網啦~~冇機打既時候咪扲我個小P3000黎玩囉~8G大把GAME當然唔悶~

軒轅皇 發表於 2009-8-1 17:50:22

回覆 9樓 蝦仁炒飯 的帖子

有錢之人係唔同d一部機几十開真係超級電腦;P 請問尼部几要几錢到啊:question:

軒轅皇 發表於 2009-8-3 16:40:11

回覆 11樓 曙光的268 的帖子

我都唔想發火架但係死左真係好心痛架0%好貴架:@ :@

faatfaat522 發表於 2009-8-4 09:37:32

皇佢呢D都未算火啦..佢有時重火D呀-.-

問題少年 發表於 2009-8-4 19:33:23

0%好貴架嗎
唔火先奇啦

faatfaat522 發表於 2009-8-5 10:28:02

原帖由 問題少年 於 2009-8-4 19:33 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
0%好貴架嗎
唔火先奇啦
依家d 0%..最少都100m==

軒轅皇 發表於 2009-8-5 12:32:42

回覆 15樓 faatfaat522 的帖子

100M你就想啦:lol :lol 家下成個攤都係因為有你地d老闆;P 機多奸商出現左:lol :lol 得閑時我都係其中一個:lol :lol

aaaccc 發表於 2009-8-6 00:37:29

算啦
佢特登甘做整臭自己名咩...
人多lag機掛

軒轅皇 發表於 2009-8-6 19:57:51

回覆 20樓 ching5032 的帖子

冇吹水架開10隻小啦家下好多人開成10機隻架:em800_52:

軒轅皇 發表於 2009-8-8 12:24:38

回覆 27樓 stanley111 的帖子

你好鬼冇品啊甘洗板法

faatfaat522 發表於 2009-8-8 13:03:34

原帖由 軒轅皇 於 2009-8-8 12:24 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
你好鬼冇品啊甘洗板法
人地想呃分..好快比人扣分既啦佢=.=

軒轅皇 發表於 2009-8-8 14:38:10

回覆 29樓 faatfaat522 的帖子

lam禁左他言啦做好好啊:lol :lol
頁: [1] 2
查看完整版本: 點解gm真係可以衰到甘架