amztc21859 發表於 2009-8-6 12:03:23

天0 ser有傻仔

佢自己74lv話自己唔廢 有個55lv副身坎去帶翼 死傻仔 仲有55lv唔需要3級翼  人地60lv都係2級1級 你唔抵得d高lv地有3級翼 你就去整 只係想急速升1000m經  駛咩3級翼 3級翼可以可能幫你升得快?打瑩鬧他先我先有咩所謂 :em800_105:  死傻系:em800_82: 咁就哂左3級翼:em800_66:  冬陵乂露 同月零吟同我去冬眠:em800_105:

samsam 發表於 2009-8-6 14:46:00

一句到尾你羨慕人地姐..唔駛講咁多架BO

藍藍 發表於 2009-8-7 13:57:02

收啦你 關你咩事 冬冬鍾意用3lv翼 你羨慕人?? 人地得閒同有錢咪用囉!你係乜水?

藍藍 發表於 2009-8-7 13:59:08

人地速師 加速 你吹咩?乜都關你事

月零吟 發表於 2009-8-7 14:05:18

首先更正係「吟」
我有翼關q你事,我有粒魂之晶唔通唔用呀
冇話你冇錢收,我有話要1000m經咩= = 
1000m經都唔夠我上70喇
你咪咁白痴喇
不過多謝你幫我同人宣傳我係最低lv有對3lv翼
啊,不過係45lv就有喇
我唔覺得我好廢wow
我話晒都做過首席,你呢?
仲有,我55lv就打完老江9喇,你呢:question:
p.s.我分身係封c,唔要速就=戰唔要攻
咁你不如叫戰士們唔好要頂攻武器,好冇???

月零吟 發表於 2009-8-7 14:08:49

sorry wo
冬天仲未到
你去長眠喇
上次仲係世頻到話50m搵人打我
你收喇
唔見你自己夠薑來打我:yeah:

琴日分身打緊老江9時你真係好無聊
開個新手ac來洗我頻
仲係咁叫我傻仔
但我唔見得你做事光明磊落lo
講我有冇翼都講左成2個禮拜
搞到d人煩晒

hyman000 發表於 2009-8-7 14:29:39

天ser係有個傻仔..叫傻仔的我(72269);P

仲有..你煩唔煩架、前排朝朝一on就見到你開埋d分身做大龍鳳...
人地有翼關你鬼事咩。

靈夜。月望 發表於 2009-8-7 14:49:31

首先,你真係可愛呀....D錯字
要罵人連人地個名都可以打錯    可憐!!!

第二,人類係無法冬眠   你個種應該叫做植物人

第三,你叫月零吟同你去"冬眠"  即係你自己都要去"冬眠"

第四,人地廢唔廢關你咩事呢??

月零吟 發表於 2009-8-7 14:55:29

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=42124&pid=315534&page=1&extra=page%3D1#pid315534
你咁叻,自己去睇下lo

awaw5017567 發表於 2009-8-7 19:33:50

不是我在說你們,你們根本半斤八兩,要吵不要來這裏,我最鄙視那些妒忌別人的人,至於那個叫月什麼的就算了吧,你的屬性真的很一般。

藍藍 發表於 2009-8-8 08:59:01

原帖由 awaw5017567 於 2009-8-7 19:33 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
不是我在說你們,你們根本半斤八兩,要吵不要來這裏,我最鄙視那些妒忌別人的人,至於那個叫月什麼的就算了吧,你的屬性真的很一般。 但係冬點都勁過條m巾:loveliness:

櫻花樹下 發表於 2009-8-11 13:40:55

人地妒忌你^_^;P

amztc21859 發表於 2009-8-13 12:15:16

好多人都有3級翼 駛咩善慕佢d翼 佢對翼又唔係特別型 仲有佢冇跑任務 善慕佢對翼有咩出奇 如果有做到任務 有咩可能冇排名呢?:em800_47: 人地60lv 2級翼都kill死得你 仲學人帶3級翼:em800_34:

amztc21859 發表於 2009-8-13 12:17:23

55lv打到9咋 無品冇翼都打到10啦:em800_34:

天空之城 發表於 2009-8-13 12:28:02

:funk: :em800_101: 明m唔係善慕人 如果係抽中既話  就會覺得G.M有d偏心 好多85lv封師都係帶2級翼 俾冬冬唔俾其他人 最基本上55lv要3級係過火 根本攸唔到咩  就算封師要速 佢55lv-0-駛鬼3級翼:em800_82:

xDavidx 發表於 2009-8-13 12:45:49

人地有錢用3lv翼你罪:question:  你唔抵得人姐 :eeeee:

飛雲 發表於 2009-8-13 14:44:37

原帖由 hyman000 於 2009-8-7 14:29 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
天ser係有個傻仔..叫傻仔的我(72269);P

仲有..你煩唔煩架、前排朝朝一on就見到你開埋d分身做大龍鳳...
人地有翼關你鬼事咩。 呢位哥哥仔你甘q勁就升個45lv ac同佢打過囉 5好得把口

傻乂仔 發表於 2009-8-13 18:21:19

原帖由 飛雲 於 2009-8-13 14:44 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
呢位哥哥仔你甘q勁就升個45lv ac同佢打過囉 5好得把口
第一:唔明你講明
第二:佢e加45lv

飛雲 發表於 2009-8-14 22:21:39

原帖由 傻乂仔 於 2009-8-13 18:21 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

第一:唔明你講明
第二:佢e加45lv 傻仔 你係5係傻仔的我?

天空之城 發表於 2009-8-21 09:56:45

:em800_82: 冬陵乂露好煩呀 唔該收下聲:L 做左咁多野先打到老江湖9? 人地簡簡單單2級都打到15級老江做左咁多野 哂錢 哂時間 仲要係1條廢柴:em800_18:
頁: [1] 2
查看完整版本: 天0 ser有傻仔