abg4b10 發表於 2009-8-6 15:21:17

[活動公告]曙光新寵兒獨角獸

暑假新寵兒,獨角獸扭蛋 超割引 ﹗

由原價59點,激降至29點。

即日發售只售一天8月7日晚上六時結束,數量有限售完即止。

獨角獸不能不知的小秘密:獨角獸可以再進化至三階寵物一路衝上成為究極寵物,陪伴玩家直達100級。

更多詳情請按此。

軒轅皇 發表於 2009-8-6 16:54:14

好衰架曙光

衰到冇人有架:@ 成日等到我冇細點同錢先來大減價:@ :@ 火:@ :@

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-8-6 18:12:04

又係用點-,-
佢減低左價錢,同時亦都可能會減低抽中機率;P

abg4b10 發表於 2009-8-6 20:00:30

回#3:
9成減低抽中機率-0-
回#4:
笑^^你自己個個帖,用e句回覆,唔係灌水咩?
自己呃post,叫人迷呃post^^

faatfaat522 發表於 2009-8-6 20:25:53

減價啦@@我都估到啦..呢d野等到冇咩人買..又會減既啦..遲d可能重會減=.=

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-8-6 20:29:37

我想佢買點送點炸依家:D

月卍靈兒 發表於 2009-8-7 01:40:27

但係之前龍舟大減價,我買佐5個蛋都中佐3隻龍舟牙

50+1,30+0,30+0;P

乂無名乂 發表於 2009-8-7 12:27:26

THX...多謝曬樓主 唔講我都唔知"
買點送點我都想 但係多數係1年至有1次或2次
我寧願佢提高機率抽中 提到20~30%機率種好

faatfaat522 發表於 2009-8-8 13:02:23

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-8-6 20:29 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我想佢買點送點炸依家:D
之買我買左6百點..x2..跟住有1千2點用..真爽..我都想佢買點送點呀=.=

軒轅皇 發表於 2009-8-8 18:28:20

回覆 9樓 faatfaat522 的帖子

冇用架之前都有過啦你入機多點就送番機多點比你但係咩又係昆細你d點:@ :@ 他會將你的機會率整到最低果隻甘你抽咩都衰啦:@ :@ 過來人:@ :@

lawkinpong 發表於 2009-8-8 19:53:46

我覺得好呃錢- -

阿蛋 發表於 2009-8-13 15:02:24

抽呢D野...好難抽=.=
咁易中..一早發左達啦!!!!!!!
頁: [1]
查看完整版本: [活動公告]曙光新寵兒獨角獸