lamxdxd 發表於 2009-8-13 19:01:43

[活動公告]新手地區兩倍經驗值活動﹗

已進入放暑假階段,曙光當然會安排一連串好玩的活動給玩家。

今天官方舉行「新手區域經驗值加成活動」兩倍活動。

活動詳情如下:

「新手區域經驗值加成活動」舉行期間,吹林鳥居、星末海濱、拓浪平原、鬼踏海岸 及 抱曦谷地 5個區域內打怪,經驗值加成2倍。

活動日期及時間:8月13日(四)中午12時 至 8月17日(一)中午12時止

活動地點:吹林鳥居、星末海濱、抱曦谷地、拓浪平原、鬼踏海岸(分站一、二、三、四同時進行)

溫馨提示:活動期間可同時使用經驗值加乘道具,最高可達4倍經驗值加成效果,新手急升無難度﹗

成日搞新手exp加成...咁老手呢?唔通老手唔洗理?

S!U_MAN`=] 發表於 2009-8-13 19:57:46

點解次次都係新手-_-

我地就係得星期三一日2.0

佢地就成個星期2.0 離譜-_-

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-8-13 20:41:16

點解又係去到鬼踏海岸
呢個暑假冇機會去到高等地圖啦:o

kennykin6280 發表於 2009-8-13 20:58:51

點解冇太峙嫁

魅云 發表於 2009-8-14 00:49:48

GM偏心啦.成日都係新手.老手就唔洗理.由得佢D自生自滅
唔該GM唔好淨係比新手2.0..老手升LV都好難架
仲有就係.星期3得1曰2.0都要彈死人(仲要係狂彈)..唉..明蝦人呀

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-8-14 07:50:35

回覆 5樓 魅云 的帖子

佢想增加人數lor~

阿蛋 發表於 2009-8-14 09:25:37

睇來冇乜機會去到風嗚打後個d架啦
起碼都要等1年啦=_________________=

段天 發表於 2009-8-14 10:36:34

好唔得囉- - 係都要比返個星期高LV地區2.0囉

乂無名乂 發表於 2009-8-14 17:17:19

唔係帥戈D X4.0咩
種係要叫帥天戈D至有4.0經 最好新手變負經呀Ma-.-

有新手2.0-,-我種慘 我o岩岩至玩曙光咋 冇2.0點算":lol

戀忘乂無 發表於 2009-8-17 18:16:25

過左12點半-.-"
點解仲有雙倍

pui9804133 發表於 2009-8-18 18:16:56

如果可以全區有2.0EXP就好啦,
次次都係新手果到有-,-
頁: [1]
查看完整版本: [活動公告]新手地區兩倍經驗值活動﹗