斷情 發表於 2008-5-4 00:16:35

新團招人 罪惡殿堂

團名叫 罪惡殿堂  團長係 注定失去你(74lv 弓手)
只收55lv或以上 經常上線
5要d人昆人野 , 5講理ge人 同 洗團ge人
冇帶up 冇得吹雞 (暫定)

斷情 發表於 2008-5-7 16:56:14

比D意見 睇睇有冇D咩不足之處  @@?

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-7 19:00:40

唔錯啵@@....
最緊要有品姐a_a..

abg4b10 發表於 2008-5-7 19:41:22

你地團有搶場佬
叫"QQUFQQQ

斷情 發表於 2008-5-7 19:58:10

我地團冇個叫 QQUFQQQ  bo.....

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-7 20:11:04

d 冇品既人 對自己團好大影響架@@..
知道一定要即踢@o@..

斷情 發表於 2008-5-7 22:52:37

同意 上面
噤吹雞有定冇好?

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-7 23:11:40

講真我好憎d人 唔夠串/打就吹雞 真係好唔鋸嫁@@
自己搞出黎既野就自己搞掂@@串唔起1開始就咪串嘛
最緊要d團員知道 係pk場比人打係人之常情 唔好等佢地成日串人@@..

斷情 發表於 2008-5-7 23:16:27

好同意 入得PK場就實比人打+LA 5夠人打咪返去練LV LAW
你打人 人地吹雞 噤係佢廢 冇必要糾纏落去
WIN左都5代表你岩=.=

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-8 13:40:20

係嫁=.=
自己有lv 夠打 洗鬼吹雞咩=.=
吹得雞都係代表你唔夠抽 先要吹姐~
入pk場唔比人打 難道想係入面升lv@@?
同埋 成日係pk場同人嘈果d都唔會有心升lv啦a.a
唔收好過收@@太心軟個團搞唔好嫁 但太冇人情味又令人覺得個團唔好w0
團長唔易做呀>"<!

斷情 發表於 2008-5-8 17:55:16

呵呵呵 好彩我5係團長姐>.<

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-8 18:02:13

>"< 係度收人冇用既 都冇人應~~

斷情 發表於 2008-5-8 18:09:01

係   可能係我地團5夠出名T ^ T

斷情 發表於 2008-5-8 18:39:11

櫻 你有冇開過團+  噤熟噤GE??

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-8 19:50:54

呢個po下面果個咪我既lo @@~~

斷情 發表於 2008-5-8 20:00:37

係@@   
注定個團+下都多左D勁人 ><

andy551620 發表於 2008-5-9 19:47:06

我想入
不過我32 lv
比唔比入

babyryan2 發表於 2008-5-14 17:03:49

E加LOOK LIKE 收50LV LV BO

E加LOOK LIKE 收50LV LV BO

andy551620 發表於 2008-5-14 19:47:54

我有分身51 lv
不過唔知入唔入

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-14 21:26:04

唉- -..
依家呢個團都已經唔知似乜..
仲臭串過之前雪團 d人得戚到乜咁 郁唔郁就吹雞- -..果然團多左人係冇咁好..收人睇lv唔睇品
開左冇耐就同雪團結晒仇- -.
d人又臭串 真係頂唔順...
上次係天女...4圍我1 仲話...圍人=勁w0...真係 勁無奈
點知 雪團黎到清晒佢地 掉番轉頭話番我地...話我地咪又係圍 依家邊個圍人先...佢圍人得 我地圍唔得..--?
尤其個亦之風 超串- -比人清晒咪又係冇野好講 仲要賴番人轉頭 勁唔鋸--..
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 新團招人 罪惡殿堂