拉帝亞斯 發表於 2008-5-15 00:28:48

你個團鍾意圍 ~
遲早死得 =  = "
我地虎虎虎敢死隊強力挑戰高lv怪 ~
團結地打破新紀錄 ~~

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-15 07:39:55

就算唔圍=  =都勁串lo
本身唔覺有乜 但係遲左就睇透晒e個係乜團....
依家個團大部分都唔係好人..我未聽過我d fd有1個 鍾意呢個團 個個都話好憎罪惡- -'
1個黑人憎既團 冇架喇- -'

斷情 發表於 2008-5-15 17:36:18

其實我地團都5係好中2去天女  只係部分人挑起.........
仲有聽講好似係戀雪 D人打我地先
佢地又吹雞   團長5忍心佢地比人P同串 先一齊去......

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-15 22:05:31

其實 入得天女唔係預左比人打嗎 = =?
我相信雪團唔會無啦啦成團人打你地= =
果次我有份去
去完 4圍1...後味仲5圍人 個亦之風 係度串= =
話佢地圍人=勁!
後味 雪團清佢地 佢地居然有面話...你地咪又係圍人..
我幾無奈= =
其實你團個玄影都係想個團好....1個團 岩岩起就惹事 絕對唔係好事
點解唔可以 去升lv 唔搞事- -? 講真 當年神奈係個傳奇 個個升lv唔去pk場玩 冇仇口 我夢想係入神奈- -..
如果係有人搞事 我建議你都係踢得啦 1個人想自己團好唔會搞事嫁 搞出事 邊個大獲? 咪又係團大獲
佢係搞事 都唔會忠於呢個團 踢得啦...
我同玄影傾過...或者可以係agames度開個道歉po
因為 實在太多團唔鋸 係要平息下件事..
大佬影揀得呢個團 我信得過佢 可以既搵人開個道歉po 或者我可以幫手開 建議你地搞好個團 要d人學識 升lv緊要過惹事 先去pk場玩啦...
我知你地團長都想搞好個團 影都想 你地肯做我肯定幫手..就睇示地點諗..

斷情 發表於 2008-5-18 22:22:12

雪團 D人不嬲都有好多人5多中2佢地 以前成日係到搶場同吹雞 先至會有噤多團圍佢地 我地E+以經冇再參加天女大戰
仲有神奈已經係過左去 同曙光一樣已經5同哂
唯一5一樣就係神奈會成為傳奇 而曙光就愈黎愈少人玩同多左好多9人
特別係D低LV GE入左成強團係到搶場 仲要扮哂野 話人地搶佢 E D未係9人LAW
跟住仲話吹人黎 結果呢...........當然係冇人黎LA   
而我就有個FD去(幾高LV^^V)  E D就係舊人同新人 係人品方面GE分別
當然我5係指所有人 我相信當中會人D好好人品的^^

段天 發表於 2008-5-19 02:06:32

大家眼光其實可以放大D= =
曙光依家唔只係要搶家
最重要係搶ser同頻

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-19 07:49:07

回復 26# 的帖子

buy你嫁....其實依家神奈仲依然存在
只係冇乜去天女同比心機升lv姐..
就好似退隱左咁
雪團 講真1句 依家都0k左好多 以前- -? 唉--差天共地 依家都確實收歛左
其實雪團唔係咁衰....你如果可以搵個機會入1入去 真係好熱鬧 唔識既 佢地會殺 熟既佢地其實會同你玩下嫁 我都好鍾意果種feel 不過始終都係出左 因為我講過死不入雪團 - -但都係入左 冇理由咁衰 留咁耐掛- -
雪團 衰就衰在 太齊心 太幫團員 無論個團員係好係錯都幫 1比人蛤 串就有得吹雞 我終於明白d人點解明明知道雪團冇人鍾意都入.....係真係好開心嫁 點都好過係d無聊團冇傾冇講丫嘛
所以 我都有時會幫下雪團...都唔會當成咩違背良心既事 或者係大個女啦@@哈哈 以前比人蝦果d野咪拋埋1便囉...做左團長 結咁多仇都唔係好事嘛 @w@
p.s 搶ser頻依d野係段天先鍾意做- -嗜好來的 哈哈- -

斷情 發表於 2008-5-22 18:44:09

櫻你憎5憎火炎武士個團?

abg4b10 發表於 2008-5-22 20:36:00

你地團有好多昆人的人和成日圍人的人- -如:(只係某d) paulchoi,實希,亦之鳳-3-

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-22 22:27:59

唉....今日 比你地團個凱極風 搶場...我升緊隻賊. 睇緊agames d野 睇完睇番game 無啦啦 個凱極風搶緊我怪...仲要話我搶佢 哇--....真係 佢仲要話 依家係我唔夠佢搶....鬼叫我低lv w0..
真係未見過呢d人 有諗過p0相唱佢-.-但比面大佬影 比面你團 唔p0- -

絕メ影 發表於 2008-5-24 13:20:37

罪惡殿堂=0=,好像呢個團好衰

豬腸人 發表於 2008-5-24 13:23:03

唉...我們就來報桃園後塵

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-24 14:47:17

話衰又唔係衰晒既.....因為個團長都好似係想搞好個團嫁 但有D細既唔聽話 賤 有計- -?
團長 MAYBE太心軟 唔捨得踢.. 但1D唔聽話團員有用- -?? 就算佢幾衰 聽團長話就係好..
唉...我比你團太多人搞過--連海口場都要搶= =..我幾無奈 不過條友後尾人不在....我人手搶番佢轉頭...佢打左4個字打得果4-6隻怪...其他比我打晒--

1000 發表於 2008-5-24 16:22:27

團名叫 罪惡殿堂  團長係 1000(70lv )
只收52lv或以上 經常上線
5要d人昆人野 , 5講理ge人 同 洗團ge人
冇帶up 冇得吹雞 (暫定)

隱形人 發表於 2008-5-25 18:56:55

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-22 22:27 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
唉....今日 比你地團個凱極風 搶場...我升緊隻賊. 睇緊agames d野 睇完睇番game 無啦啦 個凱極風搶緊我怪...仲要話我搶佢 哇--....真係 佢仲要話 依家係我唔夠佢搶....鬼叫我低lv w0..
真係未見過呢d人 有諗過p0相唱 ...

我依加比佢團(罪惡殿堂)d人(adadad)搶我場!!

癲櫻×﹏♀ 發表於 2008-5-25 19:18:52

唉-   -出咁多問題 1係就叫d人唔好咁 叫唔聽就要搵其他方法啦- -

1000 發表於 2008-5-25 22:56:25

死豬腸人 你都唔升lv 他點搶你場

希希b 發表於 2008-5-28 20:32:10

我鬼有昆人野  亂up~            
d人打我sin渣:L (有d人專打)

abg4b10 發表於 2008-5-31 12:05:41

卍鋒仔卍,黄子健,杏花村,呢d全部圍狗1條

斷情 發表於 2008-6-4 16:54:11

圍人.....有咩人見到自己ge團友比人打會5出手幫先
難道你地見到自己團友會5幫手?.?
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 新團招人 罪惡殿堂