軒轅皇 發表於 2009-9-6 12:04:55

軒轅王國收人

:lol :lol 招收80上鐘意打屯P人士入來本屯在每個星期3同6一齊共同屈殺他人:lol :lol
:@ :@ 不收昆人者及冇品:) 只招不計較輸贏人士:) 入屯者可於星期3同6 SER3朝陽城密軒轅皇:D :D
:time: :time: 另外招收70上(唔會昆人物品同Ac)及(亂甘生事故和常on升LV)and屯頻一齊吹下水解悶:) 時時周秀娜萬歲:hug: :hug:
:@ :@ 嚴禁在PK場所內玩樂同人嘈交入屯者請注意一下多謝支持:time: :time:

faatfaat522 發表於 2009-9-7 13:42:10

我都想入..可惜..唔入得..因為我成日搶人場同玩拉怪放王的;P

軒轅皇 發表於 2009-9-7 21:16:19

回覆 2樓 faatfaat522 的帖子

:lol 所以你成日升唔到lv羅:lol

絕仔 發表於 2009-9-7 21:33:19

我呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我叫軒轅教 89盜 ser3

軒轅皇 發表於 2009-9-7 23:14:52

回覆 4樓 絕仔 的帖子

:time: 呵呵你叫絕交先真啊:time: :lol lv無限:lol :em800_52: 職業:em800_52: :em800_18: 黑人憎:em800_18:  

軒轅皇 發表於 2009-9-8 09:27:27

回覆 6樓 青風乂月 的帖子

玩野啊你打d咩出來:em800_105:

此帖樓上回覆因犯版規唔夠字而被刪除,所以此會員並非連帖。

段天 發表於 2009-9-8 11:51:06

我常攪事- -"(無生事)
人品十分差(但無昆)
常天女亂殺人(都中 我唔會亂打人)
係咪中晒先!
game密我倉 有野搵你a_a

軒轅皇 發表於 2009-9-21 13:36:35

faatfaat522 你啊你睇又比人禁左言啦:em800_52: 真可憐:em800_18:

軒轅皇 發表於 2009-9-21 17:48:03

回覆 9樓 乂雪醒乂 的帖子

收啊可密我早上10時至晚上8時:lol

軒轅皇 發表於 2009-9-22 07:03:37

回覆 11樓 乂雪醒乂 的帖子

咩第機?唔明:lol 王國當然天下第一啦:lol 呵呵;P ;P

火少 發表於 2009-12-13 19:48:38

我想入屯ar...70戰o唔ok?

小程xdd 發表於 2009-12-29 17:57:23

我想問 唔係成日on係咪唔可以入 但我on既時間大部分都用黎升lv 好少去天女個d 我可唔可以入

小淫牛 發表於 2009-12-30 18:34:32

皇上,你都好少上來回下貼:em800_35:

軒轅皇 發表於 2010-1-2 21:45:32

回覆 15樓 小程xdd 的帖子

當然可以啦= =只要唔昆人就入得不過長期不on會踢架者係成個月上都唔上一次果d= =入就可以叫人加你= =

軒轅皇 發表於 2010-1-5 20:17:11

回覆 16樓 小淫牛 的帖子

冇法尼排要番工:lol 好鬼窮:Q

軒轅皇 發表於 2010-1-5 20:18:28

回覆 18樓 fgfg 的帖子

唔輸邊有得嬴xdd正所謂輸嬴輸嬴:lol
頁: [1]
查看完整版本: 軒轅王國收人