卍飛閃王卍 發表於 2009-9-12 21:58:15

乂戰神之家乂 新團簡單簡介 意入去睇

大家好,我都係乂戰神之家乂團長之一
我乂戰神之家乂之一 團長
想問下大家一個問題就係
我地團點樣可以up到3 lv? 講給我知吧~!
不左大家時間開始簡介吧~!
我地團不到3 lv 但都想打團戰嫁
我格3個星期上都會天女/打人場到打人(打到2-3個)
我地都想一齊升下  多D吹下水
另外我地團長 每3星期 都會攪一D團既活動
如:打王怪,去升下,去打人場到打下人,打左8個人上個d
就會點野比下你嫁!!!
如果有團員做左d下面唔可以既條件 會記過1次 記3次就會比團長踢
記了過的團員:牛津表哥(1次)
入團既條件:

[*]吾可以 洗頻 [*]吾可以 昆人野 [*]吾可以惹事生非 [*]唔可以唱人[*]唔可以爆粗[*]吾可以搶人場[*]要25 lv上

jimmylo 發表於 2009-9-13 17:31:35

吾可以惹事生非= =
你地上面講到咁鼓吹去打人
唔通唔叫惹事生非咩...

快樂天使 發表於 2009-9-13 18:21:16

http://hbo.x-legend.com.tw/index.php
團1-3 lv任

CDD 發表於 2009-9-13 18:36:46

http://hbo.x-legend.com.tw/index.php

e個先係呀- -

都係樂天到接

段天 發表於 2009-9-13 19:22:04

嘩 你地吹橫雞去天女打人 甘都唔叫惹事生非??
甘我一入去見紅就殺唔過份啦 我一個人打咋碼 你地吹晒大雞- -"

靚仔99 發表於 2009-9-15 03:55:04

天女亂打人都唔叫惹事生非= = 咁我諗唔到有咩叫惹事生非-0-

軒轅皇 發表於 2009-9-15 10:45:16

回覆 樓主 卍飛閃王卍 的帖子

點解你個屯d資訊同我一樣ga:lol :lol我時時唱人唔好昆人bo甘點算好尼:L :L

白羽黑尾 發表於 2009-9-15 18:50:49

點解...1個團要咁多條件 仲要記過-3-

段天 發表於 2009-9-16 19:40:37

自己都叫吹大雞去天女打交 家教唔方好得去邊!

faatfaat522 發表於 2009-10-12 16:57:34

我地團不到3 lv 但都想打團戰嫁
我格3個星期上都會天女/打人場到打人(打到2-3個)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
未到3lv既團...可以打團戰嗎?@@講野前用下腦吧;P 定係你有意昆人?..想人地以為你個團會打團戰..然後入你既團?@@連團長都昆人..團員?唔方好得去邊~.~
還有...你打到2-3個人代表到d咩?@@唔通你覺得自己好勁..殺到2-3條友?;P

段天 發表於 2009-10-12 18:30:57

我開人入去我都唔知自己殺左幾多- -
一大技就幾件.....同埋隻正有成萬戰功=.=" 係樓主既幾多倍?

乂LOVE雪乂 發表於 2010-1-13 20:18:32

回覆 15樓 硬膠傻yan 的帖子

佢咁嫁?!真係睇錯左佢

影影 發表於 2010-1-22 16:51:43

樓主--
你甘多要求~
你好似睇到人地一定要入你團先得wo--
曙光得一個團?--
你去問下有冇人會入嘿~
入天女打人唔洗叫晒人掛--~
團都仲未識升就定甘多要求~
你唔好玩啦神團團長--

iloveyouzz 發表於 2010-1-26 20:31:26

乂戰神之家乂連牛津表哥都收
重叫人唔好搞事- -??
頁: [1]
查看完整版本: 乂戰神之家乂 新團簡單簡介 意入去睇