魚蛋~* 發表於 2009-9-20 20:59:19

受夠了,e個時刻我要爆啦,新增po圖 !!!已經聯絡曙光客服!! 希望真係有做野啦

曙光2仲係新出果陣有勁多人玩,但係由於有外瓜的存在,以至GM好多時狂捉某些玩家,
令到曙光的人數驟減,同時也減少了遊戲的樂趣(玩家少了很多).

我覺曙光係真幾難升,親身用個50戰打了半個鐘才升1%exp,照推算要50小時先升到1級.
試問點留得住新手玩家呢?

GM們大可以改下版,按照中華英雄甘加個内挂落去,比曙光玩家唔使玩到又近視又腰酸背疼
相信曙光一定有得發圍傢!  

加油曙光

大家點睇?
原帖由 滅魂~曲 於 2009-11-13 20:03 發表 http://www.agames.hk/images/common/back.gif
我好同意樓主ge意見=.=
但想講gm好似痛乜睇過agames入面d內容=.=
你不如sd封信比gm啦~.~

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-9-20 21:07:55

沒錯,想當年我被GM封,10個人以上放棄曙光
全團80人灰飛煙滅

愛莫能助 發表於 2009-9-20 21:10:07

日日打電話x下距啦,哈:em800_89:

kennykin6280 發表於 2009-9-20 21:25:04

將曙光咩咩合法化
自然會多左人玩:lol

【夜牡丹】 發表於 2009-9-20 23:16:29

根本就係個GAME迫人不合法升LV
幾百幾千萬幾億EXP....本身都唔係問題
最慘就係打怪得到既同升LV既經驗值根本就『不成正比』!!

俠客 發表於 2009-9-20 23:35:03

成正比都冇用=.=
斷一次ser升幾多都冇用

db仔仔 發表於 2009-9-21 07:43:37

n年前我隻65戰都比gm封啦-.-

COOKLOOK 發表於 2009-9-21 07:44:13

甘高lv唔用外X跟住升唔到大佬幾憶wo打隻怪先千幾 用人手升升到7/8十歲咩 玩左曙光甘耐我眼睛都深了不少!

風樹x喵 發表於 2009-9-21 13:23:31

覺得正常o既-.-我覺得幾易升bo.o比你咁比沖到上100又點"
你打得多d怪反應好好多-.-但一定要手升...50幾lv 你一日升5%左右囉-.-
星期3有x exp最少升到9%-.-"唔難升bo

db仔仔 發表於 2009-9-21 17:00:07

用xx 50升51-.-.1日50%= =

蘿白糕^^ 發表於 2009-9-21 17:42:14

好耐之前,我人手升隻人(小火仔仔)
個時我未有外x,lv1升50 用左 三個月時間- -

我玩曬 發表於 2009-9-21 18:11:09

放棄 曙光N年之久

乂幻風乂 發表於 2009-10-4 12:47:45

雖然話俾心機升就會升到~
回想起我岩岩玩果陣..成日一開樹就上曙光..一off曙光就熄機~
成日對住部機 == 真係暈 手快左成年先得果 60 lv =.=
聽聞d人用程式升 2個星期都唔洗就 60幾~
超唔公平囉~  所以米話乜都係gm囉..
咁鬼難升  -.-
如果成日坐係度乜都做唔到~
哂時間~ 哂精力~對身體又唔好 =.=
港曙一味抄..冇黎新意 ==
轉下d野喇..唔該   
升lv經減小d~  出多d活動~   卡卡 ^㊣^

我愛哈圭圭 發表於 2009-10-4 19:20:58

我同意...
我n年前升lv係用手升的= =
用手升隻幻c升到48lv...(一日on可能2-3個鐘都冇)
升左成6-9個月(不太記得個實數,但一定有甘耐= =)
當然啦,會個外x,唔洗5日= =
我會過個外x掛個= =
由1 lv升到48我用左4日(用戰帶夜晚會熄機)
真係差好遠= =

秋天微雨 發表於 2009-10-5 19:36:25

我都想要xx呀:em800_124:  用左1年半先得55 lv .有xx,4 日ok .唉.不如好似 天羽、夢想、萬王....咁 有得自動打,GM 你念下,200點=200 個中自動, 係人都想高lv, D人味買點,咁GM 米有$ lo .{好過D人用xx la)唉!:em800_101:

心霜乂碎 發表於 2009-11-8 16:19:10

=.=不如整多d升lv方法仲好啦...正係得打怪升?做任又感少經=.=...
如果整多d活動 有經加 感可能冇感多玩家用......既

大頭鬼 發表於 2009-11-8 18:33:16

我要講三聲「唉」

回顧到曙1有幾好玩,唉!
回想到曙2有幾難升,唉!
回憶到曙2有幾多人用x,唉!

我依+都好少on。

福仔 發表於 2009-11-9 17:48:12

我好同意你既講法

真係曬左好多時間先升到1Lv

人地用外x都有佢既道理

O﹏貓影淚 發表於 2009-11-10 00:02:46

曙光,,我有時都會因為太難升攪到唔係幾想玩= =但我一直抱住一個態度 就係努力升高D LV就可能有多D野玩(起碼唔洗成日係天女比人打./\.),,正如樓主所講既新手._.我正是!! 雖然係咁但我始終冇唸過放棄@V@

any7day 發表於 2009-11-10 09:14:27

用个外X挂游戏有蠛意思啊?
5通系想享受果种传说中GE不劳而获?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 受夠了,e個時刻我要爆啦,新增po圖 !!!已經聯絡曙光客服!! 希望真係有做野啦