盜賊乂仔仔 發表於 2009-10-7 17:01:51

我就快放ac啦 絕無假 真係放

好多感謝永 龍王 死靈 小蚊 等好多好多好多人  最多謝戀之雪團 我星期5放ac啦 甘次一定唔玩架啦 多謝大家甘幫我支持我 但是我有2個仇人最放唔低蘿白糕^^佢係昆9黎大家小心 我就算唔玩我都爆你個**詞語過濾**仔出黎昆得甘開心**詞語過濾**睇月林樹靈都昆唔多啦好收手啦你你d ac除左2個地方有得去邊呀上次我帶細蚊見你昆緊人50升52要800點好野好野
仲有個522你咪扮曬野甘啦又唔知自己樣衰 唉失敗者一個自己話自己靚**詞語過濾**仔

段天 發表於 2009-10-7 18:13:22

我諗無咩人支持你=.= 除左你D豬朋狗友
所以 唔理你放ac又好 唔放都好 照打!

faatfaat522 發表於 2009-10-7 18:53:35

我都無話自己靚仔..你認為我靚仔我阻止唔到你@@
退出吧..睇黎好多人都好憎你..可能樣既問題;P

幻x小鵬 發表於 2009-10-7 20:14:51

上次佢唔係放左AC啦咩-口-"
佢幾時收返隻AC又放?

蘿白糕^^ 發表於 2009-10-7 21:30:18

回覆 樓主 盜賊乂仔仔 的帖子

你又放ac- -?
邊有一次放ac你係放得出嫁= =?
你唔夠錢洗要放ac阿- -?
同我講呀嗎= =
等哥哥買張開過ga 200點比你- -

蘿白糕^^ 發表於 2009-10-7 21:44:18

回覆 7樓 夜幽﹏漫星 的帖子

唔係阿a___a
我係驚佢又放唔出個ac- -
你知佢嫁啦,次次都話放,最後咪又係放唔出- -

段天 發表於 2009-10-8 12:35:18

放唔放都好a_a用呢隻人既都打就岩!

ooyukiyuki 發表於 2009-10-8 13:31:02

盜賊仔仔好惡架@@ 大家小心d  
佢一丁友入天女 必定上飛行  飛呀飛 轉頭番黎打你2野 又飛呀飛~_~
點知飛黎飛去都唔夠做  就會call呀大佬 出黎啦喎   d雞雞一到左 哇 殺倒人啦  就話人地垃圾~  @w@   不過呢 我相信 哩d野 我唔講 大家都知 :P

雪★夢 發表於 2009-10-8 21:36:34

第1呢 我唔多覺你會識戀雪d人囉 你係咪抄1手架 第2 我都想講你咁膠 戀雪都唔會收你入去啦 扮咩識人姐?
你覺唔覺你好似隻d?g(廢事比人扣分) 成日係到吠 你知唔知你係到狂洗板 開埋晒d膠野 好無聊 仲有 你唔好再扮1手盜賊仔仔 因為盜賊仔仔1手唔會好似你咁膠 e家仲要比人誤會 話佢玩人格分裂 仲有你係咪覺得522勁過你 你就要話人地 (仲有你話人之前睇下你自己 夠唔夠人地黎) 你係咪真係咁膠呀??
(我唔識盜賊仔仔1手同埋522 我只是不爽樓主咁膠 先黎話佢)
以上只是個人意見 不喜唔好插

蘿白糕^^ 發表於 2009-10-13 10:07:35

回覆 15樓 笨﹏笨xD 的帖子

佢依家咪話自己放左ac,唔想你地打佢lo
有人收佢ac先算啦,大家唔洗驚,天女塔見到佢就殺= =
佢琴日同我講(密頻)話:我都唔係本人,你打我做咩
之後我同佢講話,你名臭冇計= =
我有盜賊仔仔電話阿- -大家想要加我msn問我拎= =
msn: nam19940508@hotmail.com

蘋果綠茶 發表於 2009-10-15 22:49:23

呢度係吹水區你係米吹水ga

oollk258 發表於 2009-10-16 18:42:50

= ="我唔明呀!!!有咩好放????:em800_08:

iloveyouzz 發表於 2009-10-17 15:09:14

應該都有人收既收gm錢一蚊雞再幫你del理個人物^ ^

egg123 發表於 2009-10-17 20:56:44

原帖由 盜賊乂仔仔 於 2009-10-7 17:01 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
好多感謝永 龍王 死靈 小蚊 等好多好多好多人  最多謝戀之雪團 我星期5放ac啦 甘次一定唔玩架啦 多謝大家甘幫我支持我 但是我有2個仇人最放唔低蘿白糕^^佢係昆9黎大家小心 我就算唔玩我都爆你個**詞語過濾**仔出黎昆 ...
= =
小朋友
爆咁多粗唔好架@v@
等我呢個姐姐教下你啦!(你地唔認同我係姐姐都冇所謂 反正我大過佢- -
頁: [1]
查看完整版本: 我就快放ac啦 絕無假 真係放