馬場我話事 發表於 2008-5-10 19:49:01

英雄培養任 要50兩金果個 唔係打怪果個

有冇人知大約幾多經度  低lv果個

征途 發表於 2008-5-13 18:24:04

試下咪知咯

dingdong 發表於 2008-5-14 12:29:41

:lol :lol
『英雄培養』任務的規則和注意事項:
1. 只有未轉生160級的玩家纔能參加此任務,每次得150億經驗。
2. 未轉生160級的玩家,最多只能存310億經驗,這些經驗可以用於轉生後提昇等級。
3. 未轉生160級玩家,要找一個轉生158級以上的玩家共同參加任務,接受挑戰。
4. 此任務未轉160級玩家每周日至下周六間只能做一次。高級玩家帶人則沒有限制。
5. 兩人共同完成任務後,未轉生160級玩家先交任務(需交納50兩金子的手續費),高級玩家後交任務。

英雄培養(新增)
英雄培養任務需由未轉生160級的玩家,和1個轉生158級以上玩家共同組隊,到王城找NPC「林教頭」(803,480)處一起接「英雄培養」任務。兩人共同完成任務後,由未轉生160級玩家先交付任務,同時需繳納50兩金子的手續費,高等級玩家才可交任務。低等級玩家可藉由此任務迅速積累轉生所需經驗,高等級玩家可額外獲得大量經驗。

Danehill 發表於 2008-5-14 14:41:11

每星期可接一次任務,每次有150e經驗,我都做左2次:lol .

征途 發表於 2008-5-14 19:01:36

點做架??
要打D咩怪?

dingdong 發表於 2008-5-14 22:16:46

打150級以上怪,自己國家修練場果d怪便可以 :lol

amzte01451@hk 發表於 2008-5-15 14:35:33

高lv果個有幾經?
要打幾隻怪?

dlalden 發表於 2008-7-8 16:53:46

可以呀!但有幾經就唔知啦
頁: [1]
查看完整版本: 英雄培養任 要50兩金果個 唔係打怪果個