月卍靈兒 發表於 2009-10-19 17:30:42

秋高氣爽[自設活動]

活動:秋高氣爽

活動時間: 未定

建議等級:75Lv以上

活動:打蟲后
留位人數:15位
如果留位:意寄信比 治療師乂靈兒
1.小微                      6.                          11.                        
2.滅絕                      7.                          12.                        
3.DNHMBV               8.                          13.                        
4.拉帝歐歐                9.                          14.                        
5.                            10.                        15.                        

可以係呢到留位,,講 名

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-10-19 18:07:01

問題1. d王怪邊個放?是你嗎?

問題2. 秘笈分發必會引起吵鬧,你有咩法子解決?

(同埋元氣舖d王會出秘笈ga咩= =?)

abg4b10 發表於 2009-10-19 18:57:56

問題1:炎炎夏日<~~~e家仲熱咩?好似秋天啦wo="

笨月 發表於 2009-10-19 19:04:43

路過...果d祕級1定入洞/上塔打嫁啦..
換個題目= =秋高氣爽啦

小微 發表於 2009-10-19 19:13:06

我估佢係想話一齊打虫后=_="...我想打喔:victory:

車B 發表於 2009-10-19 22:05:52

回覆 樓主 月卍靈兒 的帖子

挑蟲后 幾隻7x 夠挑.______."

遺忘x笨 發表於 2009-10-20 00:23:09

我留位...76戰@__@
同埋...生命之泉我都有...要唔要!? 送俾你都得-3-

月卍靈兒 發表於 2009-10-20 07:34:03

原帖由 遺忘x笨 於 2009-10-20 00:23 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我留位...76戰@__@
同埋...生命之泉我都有...要唔要!? 送俾你都得-3-
你曙光叫咩名=333=,,生命之泉真係送比我??

iloveyouzz 發表於 2009-10-20 11:30:02

我都想想地去玩下同心果D包唔包先?D技點分先?

月卍靈兒 發表於 2009-10-20 11:39:47

原帖由 iloveyouzz 於 2009-10-20 11:30 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我都想想地去玩下同心果D包唔包先?D技點分先?
所有秘笈按職業交換

【夜牡丹】 發表於 2009-10-20 12:13:13

別怪我直...
樓主明搵人幫你打技書=-=
一D都唔似『搞活動』

faatfaat522 發表於 2009-10-20 18:22:11

樓主..唔好怪我說直話..我相信你明搵人笨吧:yip:
丹丹又講得幾岩@@樓主本身連80上都未過..就限定等級要80上@@?定係你根本就唔當呢個係活動..只係想80上LV既人..幫你打技書?;P

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-10-20 19:10:45

講開活動,我一直都有一個活動係心入面
[飛行法寶大賽]

大家試想想,曙光有某d地方,係咪好難行?
什至有時候要開個地圖出黎睇下,行邊條路先正確
例子:邪居

第2.關係到你部電腦,有時候過傳送門,有不是該傳送點(類似)
呢個都係致敗/落後的關鍵

第3.個人控制方面,呢樣就要睇你夠唔夠技術,
有時候,行行下去到某d位置,一唔留心,比障礙物阻到
又或者去到太多怪聚集的地方,當你一不小心,按到隻怪個名
就無法前行,變得落後

第4.級數問題,去到比較高等地區作比賽埸地,要小心紅怪攻擊
一不留神,即陣亡,到時唔單只輸左比賽,仲會扣經

(請不要說我用傳卷/石,等等的無聊說話!!!!!!)

(純粹個人意見~不喜可不理):)

iloveyouzz 發表於 2009-10-20 20:23:44

禁如果打得個EC技有幾個EC禁點分呢?

遺忘x笨 發表於 2009-10-20 21:11:40

game名:絕滅....留位=]
同埋幾時打= =

俠客 發表於 2009-10-21 22:47:07

由其打蟲后
不如上風鳴頂:em800_52:

月卍靈兒 發表於 2009-10-22 17:08:27

原帖由 faatfaat522 於 2009-10-20 18:22 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
樓主..唔好怪我說直話..我相信你明搵人笨吧:yip:
丹丹又講得幾岩@@樓主本身連80上都未過..就限定等級要80上@@?定係你根本就唔當呢個係活動..只係想80上LV既人..幫你打技書?;P ...
我冇話限L0 咩叫建議丫

faatfaat522 發表於 2009-10-22 17:53:54

原帖由 月卍靈兒 於 2009-10-22 17:08 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

我冇話限L0 咩叫建議丫
咁我多口問句吧..如果打到技書會點分?@@難道樓主想獨個兒拎哂D野?..
不過我相信你會咁做~.~連打神裝..汁野都要爭..重要同人嘈埋交..我講緊既係30LV神裝;P 好難想像如果你打完蟲后..有技書掉左出來你會點做~.~

月卍靈兒 發表於 2009-10-23 16:53:59

原帖由 faatfaat522 於 2009-10-22 17:53 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

咁我多口問句吧..如果打到技書會點分?@@難道樓主想獨個兒拎哂D野?..
不過我相信你會咁做~.~連打神裝..汁野都要爭..重要同人嘈埋交..我講緊既係30LV神裝;P 好難想像如果你打完蟲后..有技書掉左出來你會點做~.~ ...
我幾時同人搶神裝丫:o 我裝都冇得打丫
頁: [1]
查看完整版本: 秋高氣爽[自設活動]