lamxdxd 發表於 2009-10-28 15:37:27

[活動公告]雙倍經驗值加成!

經驗值加乘活動期間全伺服器任何地點,經驗值加成2倍﹗

活動日期及時間:10月28日 中午12時 至 10月29日 中午12時

活動地點:全伺服器(分站一、二、三、四同時進行)

溫馨提示:『兩倍經驗值活動』期間使用速成仙丹可提升到原有的經驗值3倍效果,再使用一日月光寶盒更可提高到3.5倍經驗值加成效果。如想達到最高的4倍經驗值效果,可再使用三日月光寶盒。

白羽黑尾 發表於 2009-10-28 16:37:57

[活動公告]雙倍經驗值加成!
呢個TOPIC其實係咪姐係講緊星期3個經成-.-

sinson 發表於 2009-10-28 16:55:10

不如就指定星期三出啦,唔洗出禁多公告丫嘛- -:em800_52:

風樹x喵 發表於 2009-10-28 18:43:21

1星期1天太少了-.-"好似我呢d手動既玩家...
返屋企做完功課_又要劃則 溫電子_做科學研究_-做曬都差唔多訓覺...
種邊有時間玩"_-加上我唔通 通宵手動升lv-.-? 第2朝 就鋸版_-鋸完就返學...
中午返黎-.-...冇雙經lu....如果戈個雙經係想比我地d玩家升lv快d_既話///
雙經既時間就唔洗連續24個鐘啦-.-我部腦10年前買既//
打隻怪都廿幾秒隻... 雙經對我黎講真係可有可冇...
如果係想比雙經我就想係-.-
星期一中午12:00~6:00 星期二12:00~6:00...星期四12:00~6:00-.-"
1次過放雙經...邊玩得咁耐.. 分開幾日都話好d啦=.='一陣又要溫電子...
其實..我對雙經以經冇興趣...

jimmylo 發表於 2009-10-28 20:26:44

原帖由 風樹x喵 於 2009-10-28 18:43 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
1星期1天太少了-.-"好似我呢d手動既玩家...
返屋企做完功課_又要劃則 溫電子_做科學研究_-做曬都差唔多訓覺...
種邊有時間玩"_-加上我唔通 通宵手動升lv-.-? 第2朝 就鋸版_-鋸完就返學...
中午返黎-.-...冇雙經lu.. ...
完全係你個人問題:D:D
有冇理過其他人既感受:@:@:@:@:@

段天 發表於 2009-10-29 12:54:15

回覆 4樓 風樹x喵 的帖子

甘努力就讀多D書啦~.~
其他人都要升架

白羽黑尾 發表於 2009-10-29 17:19:01

我有諗過領雙...1個星期24個小時經成...要就拎,唔要就停
幾好

風樹x喵 發表於 2009-10-29 18:44:59

T.T"雙經的時間 短暫的閃過…:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
-.-過多兩個幾月...又到聖誔la bo.o唔知會出d咩新野...~~
-

乂星乂 發表於 2009-10-30 17:02:50

每個星期3都出了

忠仔 發表於 2009-10-31 10:24:30

而家升緊了

乂星乂 發表於 2009-10-31 13:17:35

超仲以為今日heloow出x2陪tim

風樹x喵 發表於 2009-10-31 14:11:35

回覆 11樓 乂星乂 的帖子

-.-我以為heloo喂~gm出動放人王咋bo.o

乂星乂 發表於 2009-10-31 14:58:27

結果好似咩都冇系ma> <
頁: [1]
查看完整版本: [活動公告]雙倍經驗值加成!