風樹x喵 發表於 2009-10-31 21:46:26

●﹏●細佬云云B 玩HBO~

Fig0.0.1 {0.0下面戈個玩緊曙光戈個就係我細佬啦 經佢同意後 po佢d相上黎}
Fig0.0.2{睇下佢個樣o﹏o~~}今年5歲咋 讀緊幼稚園_o
佢好似6lv啦-.-"好似叫云啤啤 希望大家見到佢唔好恰佢啦
(附加@windtree :lemon .見到上面d相唔好同我媽咪講 我會比媽咪橫劈斬擊+瘋狂怒吼+連擊亂舞+翔天亂舞打死- -")
po出黎想希望大家見到我細佬唔好恰佢- -~thx.

吹水仔 發表於 2009-10-31 22:28:45

你細佬好得意- -v!

風樹x喵 發表於 2009-11-1 10:47:48

佢.....居然用撞擊打扭扭草....  種串我話佢即秒"隻怪- -
咁跟住我開隻57lv串返佢la_a點知一打隻扭扭草miss左- -
居然輸左比個5歲細佬- -其實係輸物理命中~~

愉悅鈴鈴=] 發表於 2009-11-1 11:47:55

:em800_89: MISS左:em800_89:
HA=V=無言,,臭臭了:em800_05:

風樹x喵 發表於 2009-11-1 12:18:20

回覆 4樓 愉悅鈴鈴=] 的帖子

依然...瘀皮中  ~€1100攻 1500防 3100血
點都勁過個6LV_ la 點知輸左比佢.

Oo滿滿oO 發表於 2009-11-1 13:48:37

你用大技
就可以串返佢啦-.-

快樂天使 發表於 2009-11-1 14:01:33

爆邪界+open王怪
串返佢

風樹x喵 發表於 2009-11-1 14:55:17

人地幼稚園咋_-佢係我細佬 我唔會串佢的~

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-1 18:29:01

同我細佬一樣=.=
不過我細佬6歲玩曙光@@
我細佬E+個AC...............14LV= =""
成日叫我帶升完就......唔記得PW=.=|||(所以得14LV)
不過.....我知佢成日係公用/交易亂講野.....
名就唔提啦..........(亂打)

風樹x喵 發表於 2009-11-1 19:53:55

回覆 9樓 我愛哈圭圭 的帖子

= =嗯 好慘   所以唔教佢講野至   ...
種有d野好慘-.-比某人知道我會比佢嬲得種慘~~

乂小鉉鉉乂 發表於 2009-11-3 15:42:15

@0@
你細佬好得意牙><
哈哈=v=
我細佬都有玩耶@@
佢細過我10年~
但係dlv數就高過我勁多Q.Q
好慘.....
晚晚比佢串我低LV/.\

風樹x喵 發表於 2009-11-3 17:18:06

回覆 11樓 乂小鉉鉉乂 的帖子

咁慘/.\" 我細佬睇得我玩得多都識玩~.~"
最慘係佢識用我隻戰- -
例如撞完擊再闇月 或者引3隻怪爆大技用王者 ..跟住再狂打- -
居然咁都識..- -"~~不過係反應慢d

Oo滿滿oO 發表於 2009-11-3 19:34:11

你升到62/66多左幾招大技佢可能又唔會識用
-.-

風樹x喵 發表於 2009-11-9 17:40:39

回覆 13樓 Oo滿滿oO 的帖子

66= =有咩大技 ~~ 唔係..因為我呢長期升lv d制按慣左
同埋佢都明白d技出黎有咩用_o但係呢排冇時間玩-3-~~
頁: [1]
查看完整版本: ●﹏●細佬云云B 玩HBO~