夢緣 發表於 2009-11-2 19:48:36

又老了~~~~終於18歲@@"

老婆生日快樂,我都生日快樂-3-”
一人大一歲了!

鬼鬼生日快樂~

暗都好似7號生日~:em800_111:

567都有人生日~11月真多人生日喔~!"

心霜乂碎 發表於 2009-11-2 19:51:03

我冇錢 亦無力
但係我有把口!!!
祝你地生日快樂<---4日後先己睇番E句!

sunny257 發表於 2009-11-2 19:56:35

岩岩收左你個ac=v=
當然無咩錢._.
so 想同你講句生日快樂=v=

sinson 發表於 2009-11-2 20:28:12

丫- -生日快樂- -(我雖然唔識- -)

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-2 20:39:27

生日快樂.............
之後就..........
未諗到.......

風樹x喵 發表於 2009-11-2 21:16:21

生日快樂- -快高長大 ~~"":cheer: 想要咩 睇係比唔比到你~~

C.H.U.N 發表於 2009-11-2 21:44:48

恭喜恭喜 可喜可賀 ==

維維XD 發表於 2009-11-3 18:16:47

生日快樂!:flower:
送花比你!

faatfaat522 發表於 2009-11-3 18:40:23

生日快樂~
送唔到咩比你..只係送到呢個:kiss:

絕仔 發表於 2009-11-4 20:56:39

生日快樂  :dump: <~~王老虎精品

123Jason789 發表於 2009-11-4 21:07:12

生日快樂
一個天鵝係你一個係你條女

夢緣 發表於 2009-11-4 23:25:31

多謝絕b的屎屎-3-"

多謝jason既蛋糕-3-"瘦個隻天鵝應該係我...肥個隻就....:em800_52:

夢緣 發表於 2009-11-6 00:15:43

18歲了~~~~~可以入馬場了!!!"
真開心-3-"係咁e都要買返場馬仔既"

老婆生日快樂:em800_52:

請善用編輯功能,切勿連帖

乂星乂 發表於 2009-11-6 07:38:55

18歲   系5系要換 身份證 呵呵

~兒兒~ 發表於 2009-11-6 10:03:22

恭祝兩位生日快樂!!
       男既就愈來愈靚仔,女既就愈來愈靚女:P

遺忘x笨 發表於 2009-11-6 10:08:47

生日快樂樂樂樂樂樂樂樂樂樂樂~~~
我最叻~我知你鐘意屎~所以我會請你食屎屎,糕糕你唔介意噶可!? ^__^
:dump: :dump: :dump: :dump: :dump: :pig: 送的@__@:dump:

出雲~ 發表於 2009-11-6 12:46:22

糕 生日快樂
糕嫂 生日快樂
你地同一日生日真係好有緣

風樹x喵 發表於 2009-11-6 19:11:10

18歲- -老了~~~~"比心機讀書>"<

夢緣 發表於 2009-11-6 20:09:49

回乂星乂: 係喔~岩岩今朝搞左-3-"20號拎得!

回霜兒:承你貴言~:em800_52:

回小雲:可能係掛-3-緣份 天注定..."

回樹: 我會比心機的=]"盡力考好個試佢就可以考政府工作了"

回笨笨:食屎- -"過份\口/"

多謝各位~~~~~~"有你地既祝福 我覺得我自己好幸運"幸運地識到你們~~~"

多謝!!!:em800_111:

夢緣 發表於 2009-11-6 20:42:58

回覆 22樓 *緋雪夜* 的帖子

驚我睇唔到咩-3-" 好似眼科個d大細字=]"
嘻~~~~多謝小緣"我會快樂嫁喇:em800_111:
頁: [1] 2
查看完整版本: 又老了~~~~終於18歲@@"