lamxdxd 發表於 2009-11-5 00:00:02

給你們再一次感動......(食野/飲野 前/中/後入依個post請小心)

話咁快就11月5了,天氣開始凍了,我終於記得了
你的說話,我的承諾,我的問題,你的回答......
連去年怎樣惡搞你的生日,我也記得了

我記得你說過這堆話........................更記得08年我生日的時候你為我開金口了,我很感動
6月的某一天更買了一隻熊,11月5日的 (其實因為樣子可愛才會買)

我實在想不到有甚麼方法可以慶祝你的生日,只好弄一個蛋糕,拿著相機拍短片......
我稱不上是甚麼索女,美女之類,也不是甚麼才女...(我很醜!也不溫柔!)
希望你看了這段片以後,會感受到當中的祝福

tZR8wti1Rkk
k1a8u0_-bF0

丹丹,鬼鬼,星星,小雲,天,馬生,吹水仔,愛笑女:
我一直都想用言語關心你們,可是沒有這種膽量,
只好默默耕耘,以行動表示...
希望你們不會介意我的性格

為你們而生活於曙光,為你們歡笑,為你們悲傷,
為你們祝福,為你們而習慣......

朋友,就是這樣

祝湦赤鬼生日快樂!!!

wms874 發表於 2009-11-5 00:03:51

我入嚟十卜先....搶個1先.
我仲以為你貼之前食飯d片添=]"

【夜牡丹】 發表於 2009-11-5 09:33:23

鬼鬼生日快樂呀!

11月5號,好日:call:
對我都係大日子~~:time:

段天 發表於 2009-11-5 12:10:43

um.........
我讀得書少 唔多明- -"

出雲~ 發表於 2009-11-5 12:19:35

靚仔 生日快樂 啜啜~
我期待左呢日好耐 因為…
lamlam為你所付出既心意^^

晴月 發表於 2009-11-5 12:29:20

@v@

lam d 創意真係令人意想不到~~

祝 湦赤鬼 生日快樂~~~

風樹x喵 發表於 2009-11-5 13:02:09

o.o鬼鬼 生日快樂"~鬼鬼有lamlam呢個fd幾好o.o"~:em800_02:

涅赤鬼 發表於 2009-11-5 13:56:00

哇哇哇 多謝lamlam>"<
好有心意啊~~仲有生日歌聽>"<
開心=v=個蛋糕同隻熊仔好得意啊
thx lamlam~~~~

吹水仔 發表於 2009-11-5 15:47:47

鬼兄(扮熟中)~祝你生日快樂!
lam依堆野用左好多心機整的!

ilovexd 發表於 2009-11-5 16:19:36

嘩...算唔算生日特輯呢?
好搞笑牙
段片好長....飛左好多-0-
咁解你會咁有創意(預謀)去計劃呢D野呢?
雖然我都曾經有預謀地想幫一個人搞生日(唔系你-0-)
但最終咁搞唔成
你有咁既heart真好...
比著我,我會好快放棄><

lamxdxd 發表於 2009-11-5 16:54:40

原帖由 ilovexd 於 2009-11-5 16:19 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
嘩...算唔算生日特輯呢?
好搞笑牙
段片好長....飛左好多-0-
咁解你會咁有創意(預謀)去計劃呢D野呢?
雖然我都曾經有預謀地想幫一個人搞生日(唔系你-0-)
但最終咁搞唔成
你有咁既heart真好...
比著我,我會好快放棄> ...
差唔多咁講啦
因為我傻下傻下..你睇返張對話相..鬼鬼佢話去報串,咁我以為係真,咁就計劃下

再之前丹丹既......其實都係突然諗起咁= =""
本來就係話: 想約出黎食飯,傾下去動漫節既野
之後唔去動漫,咁即係唔洗傾,就諗下果日有咩搞...就諗左咁既野出黎

p.s點解你咁快返到= =??

俗長 發表於 2009-11-5 18:44:13

鬼兄生日快樂:kiss: :kiss: :kiss:

段天 發表於 2009-11-5 21:31:17

返到屋企睇左段野了- -
lam 唔公平Q.Q 點解鬼鬼有 我無架......
你地屈機既!!!!!!
鬼鬼生日快樂! 不過無禮物Q.Q 因為我無片!!!!

月恨 發表於 2009-11-5 22:16:01

祝鬼鬼你生日快樂
一年比一年英俊  
希望你學業進步
鬼鬼你還在玩曙光嗎?

涅赤鬼 發表於 2009-11-5 22:23:34

喔呵呵呵
多謝哂>"<
長都係到啊 好耐冇見啦~!
月恨係咪月使啊~好掛住你啊
我今日早放 so快左番
再次多謝lamlam~~!!

lamxdxd 發表於 2009-11-5 22:26:57

原帖由 段天 於 2009-11-5 21:31 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
返到屋企睇左段野了- -
lam 唔公平Q.Q 點解鬼鬼有 我無架......
你地屈機既!!!!!!
鬼鬼生日快樂! 不過無禮物Q.Q 因為我無片!!!!
拍一段片對我黎講係好難受
今次重拍左2次,用左大約半個鐘拍,但之前既準備時間係n咁耐
之後無啦啦病左,仲辛苦,喉嚨勁痕..拍果陣雖然開住冷氣,但我著左2件短袖,加埋件大褸都出晒汗

所以拍片要下次先啦...

其實依段片係9月幾到拍

pc66346 發表於 2009-11-5 22:29:28

傻哥 生日快樂.大個仔啦.要乖d啦

pc66346 發表於 2009-11-5 22:30:41

lamlam好叻.邊個做你男友就有口福啦

涅赤鬼 發表於 2009-11-6 13:40:33

衰細佬!!琴日成日都唔見你/3\

疾乂風 發表於 2009-11-6 17:58:52

鬼鬼 happy birthday to you
頁: [1]
查看完整版本: 給你們再一次感動......(食野/飲野 前/中/後入依個post請小心)