笨BE 發表於 2009-12-1 12:25:03

曙光三周年同慶 封號重見曙光﹗

多謝玩家三年來的愛戴,為使新舊玩家能團聚一起同慶曙光三周年,於2009年10月31日前被封鎖的帳號可以申請重開,重回曙光大家庭。活動方法好簡單由12月1日至31日期間,玩家可以申請解除封鎖的帳號,玩家需聯絡客服人員,並登記 及 繳交200元(港幣)手續費。

注意:重開帳號內角色金錢全數清空。如解封後再犯將不會重開。

玩家可致電『曙光』客服熱線查詢:8106 0822

雖然要200蚊-_-  但係太好了-o-

出雲~ 發表於 2009-12-1 14:00:47

謝謝您們解封被凍結的帳號

笨BE 發表於 2009-12-1 14:41:25

當人地肯讓一步..我地就吾好再要求什麼了
始終係因為大家用不當既程式先會比人封
佢地解封 吾係必然的=_=

乂星乂 發表於 2009-12-1 16:36:28

最緊要拎反個ac  錢財身外物!

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-12-1 17:09:18

便秘!我唔換! 70戰姐嘛~豪比你:em800_34:

你個標題都識打啦 「三周年同慶」 「同慶」<---
手續費200蚊都虧你諗得出黎
乜野都以"錢"行先,名義上就係到扮晒好人
講得咁動聽 「封號重見曙光」
咪又係 係到做生意!
1d誠意都冇!
倒不如你唔好搞~

(或許對某些人說,是件好事)

乂星乂 發表於 2009-12-1 21:08:51

佢又唸到一個好途徑搵錢了

心霜乂碎 發表於 2009-12-1 21:35:05

200蚊==感多 唔係掛
成日掛住搵錢 你有心搵人錢 個標題就唔好改到感好口啦
同埋解封 手續費洗唔洗200蚊感多呀
曙光幣200蚊就得 比夠400蚊比你又點話wo
gm今次感樣做 又係為左搵錢 對你好失望喔~

【夜牡丹】 發表於 2009-12-2 17:58:49

其實我都覺得今次ALTA係『懶人義道德』
改個咁好聽既藉口,三周年同慶...
但又要收兩舊水=-=明係老屈

加上,佢講到明會清空個AC,即係用200蚊買個殼返黎
所有野都冇晒,只留下LV

冇錢又冇裝,我為咩仲要俾$200佢賺??

13172637505 發表於 2009-12-2 21:57:04

只係$無左,其他系度:L

火少 發表於 2009-12-3 19:15:37

曙光冇哂人玩,,gm仲昆錢,,想曙光死咩--

靚仔99 發表於 2009-12-4 03:11:25

其實呢=_=v
我係到好奇緊--
會唔會收晒錢 解返晒d ac之後
佢就汁左個game佢= =""

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-12-4 06:45:04

原帖由 靚仔99 於 2009-12-4 03:11 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
其實呢=_=v
我係到好奇緊--
會唔會收晒錢 解返晒d ac之後
佢就汁左個game佢= =""

你個角度,都有可能...

v77516 發表於 2009-12-8 19:54:58

顯封左ac
要$200
好明顯搶$

tai0620 發表於 2009-12-9 09:17:21

有冇人拎番個ac?

魚蛋~* 發表於 2009-12-9 18:32:31

太 向"錢"看了:funk:
注意:重開帳號內角色金錢全數清空。如解封後再犯將不會重開。
角色内的金錢清空? 還是角色連同金錢都清空=.=?

faatfaat522 發表於 2009-12-11 18:09:01

200$好過無左個AC=.=
我相信好多人會比200$拎番個AC:)
頁: [1]
查看完整版本: 曙光三周年同慶 封號重見曙光﹗