小川o 發表於 2009-12-2 23:44:23

HI A_a 我係玩左曙光2日 38lv 唔G 打咩怪UP 又要冇咁易死..同係咩位

HI A_a 我係玩左曙光2日    38lv  唔G 打咩怪UP  又要冇咁易死..同係咩位

心霜乂碎 發表於 2009-12-2 23:57:13

去犬峙門口(拓浪方向)打兔仔 個到有好大個地方 好多兔仔~

小川o 發表於 2009-12-2 23:58:53

哦...我想問你有冇神輕30..手同杉:em800_105: :em800_105: :em800_105:

火少 發表於 2009-12-3 18:19:18

打黑龍啦你><

心霜乂碎 發表於 2009-12-4 00:10:26

原帖由 小川o 於 2009-12-2 23:58 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
哦...我想問你有冇神輕30..手同杉:em800_105: :em800_105: :em800_105:
對唔住 我冇玩曙光好耐 你問既問題 我不能解答

風樹x喵 發表於 2009-12-4 13:19:10

IG應該去朝攤"到收星河-.-"收完收30LV寵" 你想要30LV寵我放比你.."
跟住開曬寵-+着埋星河  最好打妖花攞左30LV藍閻劍|"最打2個洞"
裝56+3 OR 火源".跟住去打29LV兔~

Oo滿滿oO 發表於 2009-12-4 14:31:31

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-4 13:19 發表 http://agames.hk/images/common/back.gif
IG應該去朝攤"到收星河-.-"收完收30LV寵" 你想要30LV寵我放比你.."
跟住開曬寵-+着埋星河  最好打妖花攞左30LV藍閻劍|"最打2個洞"
裝56+3 OR 火源".跟住去打29LV兔~ ...
到底要用幾多錢呢呀生-.-
玩左2日何來56+3/火源呢

長風傲天 發表於 2009-12-4 16:44:20

回覆 6樓 風樹x喵 的帖子

你講野都唔多用大腦喎:handshake

Oo滿滿oO 發表於 2009-12-4 20:57:55

38就打-.-
36怪
升到40
打38怪

雪糕。﹏。 發表於 2009-12-5 20:17:38

打象仔-3- 鬼踏果d呢-0-幾得意嫁

iloveyouzz 發表於 2009-12-12 18:08:35

不過佢玩得果2日你想佢有幾多錢牙?
頁: [1]
查看完整版本: HI A_a 我係玩左曙光2日 38lv 唔G 打咩怪UP 又要冇咁易死..同係咩位