GOODGOODBOY 發表於 2009-12-31 00:43:41

慨然一問~~~

嗟!眼見各上又上,但悲有物能助卿......借問玩來何用處,金童昨夜早歸班.
自嘆無奈望秋月, 問卿何會重又還......吾亦玩之,醒來只是空作夢,汝通日晚到來朝 玩哉乎玩哉........問卿玩來何用處, 誤學費時更傷身...歟!唯冀各卿莫沉迷, 只作舒壓質一物.........:)
只是抒情一信物.望卿無需太著緊~~~
                                                                               舊客 書

笨BE 發表於 2010-1-1 04:33:32

文言文 吾係正常中文 咁應該係咩?????????

認同樓主= = 吾好擺咁多時間係隻GAME到-_-

元寶掠食者 發表於 2010-1-1 10:35:36

好唔正宗ga文言文
:L

風樹x喵 發表於 2010-1-1 13:17:36

-_-明曬"""""""""""""""""""""""""""""兄台 各人青春吾係你管...
我鐘意咁曬我既青春....有何問題-_-何解兄台要無聊到係呢度自嘆呢..

風樹x喵 發表於 2010-1-1 13:20:02

噫!兄台,無謂"握"帖也 ,要GP本大爺給你-﹏0:lol

心霜乂碎 發表於 2010-1-1 21:25:14

樓主都只係發表佢自己既意見 佢係到發帖並唔會有任何好處
感你仲認為佢係你所講既"握"帖嗎?(比唔比gp幣係每位玩家決定 樓主亦無要求甚麼...)同埋你e家分開2個帖發言 我可以去舉報你沒有善用編輯功能..
樓主衷心表達/勸籲其他玩家唔好沉迷 我唔認為佢做錯咩事
樓主都係一番好意 你聽唔聽係你權利 但係唔好感踩樓主吧,,,,

〝龍﹏龍〞 發表於 2010-1-1 21:52:58

回覆 7樓 心霜乂碎 的帖子

人地中文水平有限,唔識欣賞
(不要自認喔^^)
頁: [1]
查看完整版本: 慨然一問~~~