魚蛋~* 發表於 2010-1-11 13:45:28

~人妖唔比入! for男仔/囡女 現實太殘酷@_@! [轉]~

打扮下又話你妖精、唔打扮又話你鄉下婆.

肥D又話你系肥婆、 瘦D又話你排骨精、      

個胸大D話你無腦、 個胸細D又話你飛機場、    

個屎忽大D話你難睇、 個屎忽細D又話你無生養、    

高D話你似條竹竿、矮D又話你似剁屎、    

頭髮太長話你見識短、頭髮太短又話你不男不女、       

多人追又話你花心大蘿蔔、無人追又話你羅底橙 賣剩蔗、       

熱情D又話你發姣、      矜持D又話你扮曬野、      

太靚女又太揚眼、 太普通又無人睇得上眼、 -

-
學歷太高又無人敢高攀、 學歷太低又無人想要、 -
-
自己做野穩錢話你系男人婆、要男人養又話你俾人包、 -
-
穩個靚仔又怕距花心、穩個唔靚仔又唔甘心、 -
-
靚仔全部都無良心、 好男人又唔靚仔、-
-
又靚仔又有錢既早就結曬婚啦! 唔靚仔既好男人通常都系窮光蛋、 -
-
穩個有錢既 又怕距包2奶、 穩個窮既、 又怕自己要挨、 -
-
穩個窮既距會懷疑你系咪真心跟距挨、穩個有錢既距又話你貪距D錢、 -
-
專一D又話你又傻又天真、花心D又話你國際碼頭、 -
-
生仔怕比老細炒魷、唔生又怕比老公炒魷、 嗯.幾巖聽,值得睇嘎…!-

-- boy

穩個靚女既、日日擔心、 -

穩個唔靚既,又唔甘心、 -

專注事業既、人地話你無D情趣、 -

專注家庭既、人地話你無D本事、 -

專一D又話你唔成熟、 -

唔專一又話你禽獸不如、 -

有錢就話你變衰人、 -

無錢就話你系廢柴、 -

自己努力咯,等到有錢噶時候條女都變阿婆咯、 -

等女人養、倒不如自切、 -

唔去應酬就等抄魷  -

經常應酬就等分手、  -

女人可以等嫁、男人可以等發、 -

女人有三八節、男人都有八三節、  -

女人唔帶錢照樣可以同男朋友出街、 -

男人唔帶錢你夠唔夠膽同女朋友出街?  -

唉! -

靚仔又太搶手、 -

唔靚仔人地見你個衰樣轉身就走、 -

多野講又話你煩、 -

無野講又話你悶、  -

著西裝就話你太嚴肅、 -

著隨便D又話你猥瑣佬、  -

識穩錢就驚你包二奶、 -

唔識既又怕蘇蝦斷奶、 -

結婚驚自己後悔、 -

唔結驚距後悔、 -

生個細路驚無錢養、 -

唔生驚老左無人養、 -

做女人難…做男人仲難、哈哈哈…全部講中曬、 -

:lol 睇完唔回就同上面一樣! :lol

乂星乂 發表於 2010-1-11 19:13:12

無言的....在我心

小淫牛 發表於 2010-1-11 19:33:34

句子太過誇@_@" 但就講得好現實 :em800_35:

魚蛋~* 發表於 2010-1-11 20:09:27

原帖由 乂星乂 於 2010-1-11 19:13 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
無言的....在我心 相信你已經中佐好多:lol

小淫牛 發表於 2010-1-11 20:14:48

原帖由 硬膠傻yan 於 2010-1-11 19:41 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
-.-牛..那你姐係話有用定冇用XD"
..長就的確係長左D-.-..
不過-.-有D中 有D唔中:yeah:
哈=_="
你中意睇中邊句就認定佢系你既口頭蟬+_+
我都睇到眼花暸亂:em800_82:

小淫牛 發表於 2010-1-11 20:18:52

估唔到简單又有趣:em800_111:
比我都接受既:em800_66:

魚蛋~* 發表於 2010-1-11 20:58:45

原帖由 硬膠傻yan 於 2010-1-11 20:15 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
不 我既口頭蟬改唔到@@
係:yo~-.-
-口-~你用囉XP 我個口頭蟬都幾勁傢;P
有錢就話你變衰人、 -

無錢就話你系廢柴、 -

自己努力咯,等到有錢噶時候條女都變阿婆咯、 -

幻x小鵬 發表於 2010-1-12 13:50:21

華D 你講得好岩喇!!!!
好似華D呢D令仔喇 就會似上面甘寫:)

魚蛋~* 發表於 2010-1-12 17:54:36

原帖由 幻x小鵬 於 2010-1-12 13:50 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
華D 你講得好岩喇!!!!
好似華D呢D令仔喇 就會似上面甘寫:)
過獎了:D  mo你都係型人黎傢^^

幻x小鵬 發表於 2010-3-26 10:36:05

我點夠你型丫華D
我只係一個普普通通的男仔黎姐!!
你就唔同啦 行步路都型過人:)

雪糕。﹏。 發表於 2010-3-26 19:56:51

太多了 睇唔曬  +唔想睇xd  打左幾耐~~?~~:em800_11:

曙光再見× 發表於 2010-6-27 16:45:59

絕句-__-

隱形人 發表於 2010-6-27 19:48:00

認同.....無計啦...

現實就是這樣!!

1001997 發表於 2010-6-27 22:16:10

真係好現實@@幾有趣吖....

以前唔知係邊度聽過.....

蕉皮xD 發表於 2010-7-1 13:18:51

現實太殘酷〝講得好 拍掌:time:

妖樂 發表於 2010-7-1 22:18:58

我好鐘意呢d句子 點算:dump:  情不自禁起來了:pig: :pig:

mankinhui168138 發表於 2010-7-2 01:59:30

睇完唔回就同上面一樣! SORRY呀 上面的野 我回唔回都係一樣呀 番學又冇朋友出面又冇個信得呀 點算呀!!!!!!!! e加我番學番到好像社工咁呀 真係呀 我自己都唔知升唔升到班 但又要幫佢 唔幫佢組 又話你好久呀=.=勁冇言

風樹x喵 發表於 2010-7-2 12:25:52

==講曬我D心聲GE...
唉==錢係最大問題哦!:-O

曙光再見× 發表於 2010-7-5 19:29:17

-_-絕句阿;P  冇錢咪話你廢lo 玩game都係;P
頁: [1]
查看完整版本: ~人妖唔比入! for男仔/囡女 現實太殘酷@_@! [轉]~