乂小鉉鉉乂 發表於 2010-1-13 17:37:07

DEL POST~~

[*]

foreverlove 發表於 2010-1-13 18:44:20

拿返個AC比人哪

9638 發表於 2010-1-13 20:09:44

糕之前都放71仙比我,玩左2個月又比佢爆番,仲話咩假資料.
要相留MSN
隻仙叫o闇火之焱o

乂LOVE雪乂 發表於 2010-1-13 20:11:46

段天唔係好野 以為自己100lv 就大曬.
傻糕就唔知啦-0-

樂仔仔 發表於 2010-1-14 00:25:55

糕同段天不嬲昆人啦你班傻仔無知姐:lol

乂小鉉鉉乂 發表於 2010-1-14 01:34:01

我都唔係幾想講件事出黎!!
但係2隻人仔都爆反
會唔會過份左d呢?.?
糕同段天係隻戰/幻既一手...
而我就係戰幻既二手
而且我好碓定除左我之外
我d fd全部都唔知戰幻既id同pw!!
甘樣我唸唔到除左佢地之外仲會係邊個人爆反波@@
唔通係gm自己拎左?.?

影影 發表於 2010-1-14 07:17:45

--
甘膠--
@_@真係要睇清楚先好買><!--
樓主唔好難過了--
我個人唔多信佢二個係昆狗--
不過都--問下先@_@~

乂星乂 發表於 2010-1-14 07:48:11

lv不分

學會了防人之心不可無!

乂星乂 發表於 2010-1-14 07:53:24

乂小鉉鉉乂 不系段天的老婆嗎^^

CDD 發表於 2010-1-14 11:36:24

呵呵.知人口面不知心.

多年朋友都可以出賣.好野.你係得的,天哥!

見你爆得禁開心.

講多d野比你知都唔怕

你之前未話個小晴係真人女友@@?

但我有一日睇火影漫畫的時候@@

見到你條女張相@@[同agames個張一樣]

相姐.有乜特別@@?

好簡單.只係多左"香港.18.找人做 愛"

我花左小小時間.明左之後@@

發現你條女.仲係白金會員.姐係比錢.等自己可以post相@@[睇年資仲係3年以上!]

唔知你有咩感受.可惜條女爆唔到@@

我個人保證.真有其事!!!

【夜牡丹】 發表於 2010-1-14 12:20:20

其實段天份人一向又膠又賤,你地唔知=0=?
佢都自認咖啵!!

樓主,講真~你都唔係好醒咖咋...
一時又叫人老公,自己中個頭埋屎坑,宜家知個屎坑臭啦,又係到嘈嘈閉,自己拎黎衰!
做野?報警呀?差佬咪又係當備案,網上罪案有幾何拉到人咖?你又唔係咩大財團大公司!!跟本一街都係呢d案,做到d咩野呀?
唔報警,搵人打佢?你搵得人打佢,佢都可以防,唔好咁天真啦小妹妹!
加上,你搵人打佢,你就係犯法,值唔值得為左個game入去受?刑事,都要受幾碌咖
千幾銀咪當教訓囉,唔好咁易叫人老公啦~
如果要拉,某團團長一早俾人拉左啦,你地諗真一下!咁多年,咪又係冇穿冇爛.

其他人仲得意,樓主上黎講幾句,打幾百字,個個就信到足...
樓上某人仲要大紅字,唔知係咪自己眼睛有問題=-=
果時又係唔知有班人話:指責人時請提供証據(相,對話,msn........)

唉...小朋友齊打交:boxing:

ps,我唔係幫某一邊,我只係唔明點解要收ac,係人都知呢樣野有風險咖啦!!
條友同你又唔係有親,做咩唔可以昆你呃你?俾人昆左就唔好咁大聲話人知自己豬=-=

乂星乂 發表於 2010-1-14 12:49:10

一個訓教1100HK!_!

大月 發表於 2010-1-14 17:27:38

回覆 樓主 乂小鉉鉉乂 的帖子

係度嘈呢冇意思既,中傷人既野呢晒大家時間.
我就比較期待你句"後果自負"
我都好希望知道究竟咩人係度搞事
最好報警.捉左D無聊人吧.
香港有誹謗罪的.小朋友係自己小心

【夜牡丹】 發表於 2010-1-14 17:36:22

原帖由 大月 於 2010-1-14 17:27 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
係度嘈呢冇意思既,中傷人既野呢晒大家時間.
我就比較期待你句"後果自負"
我都好希望知道究竟咩人係度搞事
最好報警.捉左D無聊人吧.
香港有誹謗罪的.小朋友係自己小心 ...

誹謗罪@0@
恐嚇罪@0@

大月~係到嘈當然有意思,作為我枯燥工作上的小調劑:call:

絕仔 發表於 2010-1-14 19:47:35

樓主= =你.............係米比人呃左?XD但 段天會呃人嗎=0=?呢層我唔多信=.=你放張相出黎我就會多0.5%既可信性 但 你一張相都冇BO....

笨BE 發表於 2010-1-14 20:12:26

0分-_- 重作

乂星乂 發表於 2010-1-14 20:24:10

樓主麻煩出來講句野BA!_!

影影 發表於 2010-1-14 20:29:12

我有d覺得樓主--
我有d覺得佢好慘~
千幾$買個教訓我個人覺得好似貴左d--~
自問都比人呃唔少~_~ka~

新手發xd 發表於 2010-1-14 20:34:04

我吾信段天昆人...係咪有人搞事呀==

乂LOVE雪乂 發表於 2010-1-14 20:51:42

你個笨BE,正係識幫d壞人,真係要比你feel下 你做樓主的feel 人地咁唔好彩比人呃,你就冇同情心話0分.不如你作牙 笨~

好鬼憎個段天
人地講野 佢又答咀 就算人地識唔識佢 佢都答咀,仲話咩人賤呀個d等等.
講野得把口 唔好易為自己勁 又膠又賤
段天成日比LAM封ac 幾日.
都係因為佢把臭口,口臭到死 正係識串人 如果我真係見到佢真人,我就會搵我d友打9佢 比佢知道咩係其他比你哈的後果:@

樓主:我都係叫你報警吧啦 叫d差佬拿段天吧啦 如果你咁做 我十分十卜你:P

頁: [1] 2 3
查看完整版本: DEL POST~~