ASZ 發表於 2008-6-1 17:25:34

XYZ商店(7月6日更新)

廣告區:
雷披150m
高級盾防水晶120m(俠客)
m能石x2
火柴x1(o0零零0o)
收55神重一套,要披盾,+血/防
價自出(幻滅乂暗殺)
50神重一套要盾 5要披(+血,防)
45神重頭,衣,鞋,盾(abg4b10)

**************************************************************************************************************************

壇名:天天戀﹏。    購買貨品:0%噹噹 x4          狀態:確認
壇名:隱形人         購買貨品:星芒x1                  狀態:確認
****************************************************************************************************************************************************
賣貨區:
超級鐵甲丸x1$5000(適合戰士以外所有職業,能大幅提高防禦力)
+2哈姆x1$20m(可愛的哈姆,期待着新主人的來臨,擁有利害的威力)
團徽印石x1$30m(可以將團徵換成第2個)
一號王怪箱x1  8m(打Boss石)
高mp水x1  5000(回千幾mp@@)
+0藍手女x1 45m

****************************************************************************************************************************************************
收貨區:

+2小瞳
m能強化石

店長叫ASZ,如有任何疑問,歡迎在此版上查詢。

S!U楓 發表於 2008-6-1 17:54:39

請問樓主你的$200是指......什麼

lamxdxd 發表於 2008-6-1 18:01:53

回復 2# 的帖子

應該係指game錢

隱形人 發表於 2008-6-1 18:07:53

萬能融合卡x1 $15m

我諗起碼幾百m!!

zerofreefly 發表於 2008-6-1 18:09:13

萬能融合卡850-900M........

lamxdxd 發表於 2008-6-1 18:09:39

回復 4# 的帖子

m融至少都要幾百m
你話萬能強化卡15m..都有人會放

ASZ 發表於 2008-6-1 18:10:10

我5識價ma~~~~~可以議價的.......求有心人報公價啊~~~~

隱形人 發表於 2008-6-1 18:10:36

我想問訂貨區係咪向你訂貨??

ASZ 發表於 2008-6-1 18:11:12

原帖由 隱形人 於 2008-6-1 18:10 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我想問訂貨區係咪向你訂貨??

冇錯係呀~~~~~~~~

隱形人 發表於 2008-6-1 18:11:21

回復 6# 的帖子

唔係我收-0-:L :L

隱形人 發表於 2008-6-1 18:12:20

回復 9# 的帖子

依加訂唔訂得貨???

如果訂得貨...我想訂點盾!!

ASZ 發表於 2008-6-1 18:14:44

原帖由 隱形人 於 2008-6-1 18:12 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
依加訂唔訂得貨???

如果訂得貨...我想訂點盾!!

當然ok......
講低game名,貨名,價格再寄$$$就ok!!!!
我會係收錢後2日內寄俾你

隱形人 發表於 2008-6-1 18:19:48

回復 12# 的帖子

如果我唔識打貨名禁點-0-??

價錢唔岩禁點??

仲有...可不可以唔寄??直接係game到易!!

天天戀﹏。 發表於 2008-6-1 18:21:39

收大量噹噹!!!最緊要平,只要2%/0%

ASZ 發表於 2008-6-1 18:27:49

原帖由 隱形人 於 2008-6-1 18:19 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
如果我唔識打貨名禁點-0-??

價錢唔岩禁點??

仲有...可不可以唔寄??直接係game到易!!

嗯.....我5係定時玩啵.......都係寄la~~~~~~1係你+我fd(我on緊),下次我有貨就用同心飛黎(你先去d沒主動怪地方),再俾你(+多$100)
5識打貨名.....講低佢購買點數,種類講低,或者拍低佢,用小畫家圈起佢再post上黎lo......
價5識.....我問人lo......

隱形人 發表於 2008-6-1 18:33:10

回復 15# 的帖子

ok......

你game名叫咩??

ASZ 發表於 2008-6-1 18:35:26

原帖由 隱形人 於 2008-6-1 18:33 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
ok......

你game名叫咩??
第一頁大大隻字寫住ASZ

仲未add嘅.....一頻啵

天天戀﹏。 發表於 2008-6-1 18:42:55

我要訂噹噹= =幾多錢一粒,要0%同2%

ASZ 發表於 2008-6-1 18:48:02

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-1 18:42 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我要訂噹噹= =幾多錢一粒,要0%同2%

講低game名,貨名,價格,數量再寄$$$就ok!!!!
我會係收錢後2日內寄俾你
全部0% ok?

我on緊......有3個....

天天戀﹏。 發表於 2008-6-1 19:09:17

名:天天戀,要晒,價你出
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: XYZ商店(7月6日更新)