1001997 發表於 2010-5-21 21:39:34

大家覺唔覺昆狗....

1.最中意話:你比先,一陣/聽日先比,唔會唔得等等

2.經常拖延時間

3.講廢話,無謂野

4.語無倫次(有時)

5.死口唔認

小淫牛 發表於 2010-5-22 07:47:54

你所講既都系岩既,通常呢D人都系1種無知+心理有問題:funk:

利是風 發表於 2010-5-23 11:07:08

話說我未見過人話一陣/聽日先比-.-
不過唔會唔得就好似個個呃人的都係甘講-0-
(好似廢話-.-唔通呃人話 係呀 用唔到嫁-.-)

乂暗影乂 發表於 2010-5-24 13:04:28

咁樣打既話都比人知到係昆狗啦
仲要等聽日
一定昆-.-

利是風 發表於 2010-5-24 13:09:35

好認同樓上^______________^
話等聽日姐係比人知你係昆人的@____________@

跑之傻yan 發表於 2010-5-25 15:25:31

下 我比人昆過唔小次 之前細細個個陣唔多算搵錢(曙光2)
得既5m幾 有條叫aR倫 定 mc小朋友????唔記得 昆左我5M走=.=搞到我喊 仲打比阿媽講 我麻麻咁岩打黎 聽到我喊話比人昆左5M(佢諗住真人- -)""

利是風 發表於 2010-5-25 16:27:02

-.-
樓上冇我甘大穫-0-
我細細個個時
好努力汁$@_____@
汁左好耐,又賣左野比人
好努力
有100M@@(個時100m=E+1000m)
個時一路汁錢一路升
升到30幾
諗住買隻寵同個飛@@(個時入攤好lag,冇入過唔知價)
收左隻哈冇(見得意-.-)10m
之後諗住
收個飛,有人話放30+3云比我
我話得返90幾m,佢就話收90m
之後我好開心諗住收,見到係云就禁交易-.-
之後發現原來係..
30+0-.-(個時的價20m左右)

利是風 發表於 2010-5-25 16:27:44

-.-
樓上冇我甘大穫-0-
我細細個個時
好努力汁$@_____@
汁左好耐,又賣左野比人
好努力
有100M@@(個時100m=E+1000m)
個時一路汁錢一路升
升到30幾
諗住買隻寵同個飛@@(個時入攤好lag,冇入過唔知價)
收左隻哈冇(見得意-.-)10m
之後諗住
收個飛,有人話放30+3云比我
我話得返90幾m,佢就話收90m
之後我好開心諗住收,見到係云就禁交易-.-
之後發現原來係..
30+0-.-(個時的價20m左右)

跑之傻yan 發表於 2010-5-29 21:53:23

當然唔指.......5m啦..好多次 講唔哂^^
頁: [1]
查看完整版本: 大家覺唔覺昆狗....