5632 發表於 2010-6-28 16:35:50

推推推------!!!

p.s.有冇人教我點寄信比GM?

tobyyeung327 發表於 2010-6-29 21:17:36

我而家都退啦X_X
頂唔順昆狗- - 多到...

風樹x喵 發表於 2010-7-2 12:19:29

=="玩拉 我都知好悶  但係吾玩 就冇人陪我玩嫁拉T^T

妖樂 發表於 2010-7-2 13:44:29

回覆 85樓 風樹x喵 的帖子

我叫靚女陪你:lol :lol :lol

1001997 發表於 2010-7-2 17:58:45

原帖由 風樹x喵 於 2010-7-2 12:19 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
=="玩拉 我都知好悶  但係吾玩 就冇人陪我玩嫁拉T^T

唔係剩係曙光D人先可以陪你嫁....曙光人d人品又唔係超好....

johnnylaw524 發表於 2010-7-4 01:31:01

原帖由 1001997 於 2010-7-2 17:58 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

唔係剩係曙光D人先可以陪你嫁....曙光人d人品又唔係超好....

咪係lo....有d人恰新手....

小夏1226 發表於 2010-7-4 20:27:34

依加玩曙光都玩到好悶...
又冇咩好玩..
有d咩好玩..

林友德 發表於 2010-7-5 10:00:00

除左第3點 請問有咩game唔係好似樓主所講咁

妖樂 發表於 2010-7-5 14:15:48

回覆 90樓 林友德 的帖子

宜家講緊曙光:lol :lol  你講其他game;P ;P  真好野:time: :time: :time:

1001997 發表於 2010-7-5 16:46:49

原帖由 妖樂 於 2010-7-5 14:15 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
宜家講緊曙光:lol :lol  你講其他game;P ;P  真好野:time: :time: :time:

我放得低曙光啦,:time:

曙光都浪費左我幾多光陰下.....

妖樂 發表於 2010-7-5 17:37:28

回覆 92樓 1001997 的帖子

弓喜;P ;P ;P  玩其他game55

5632 發表於 2010-7-5 18:11:58

原帖由 妖樂 於 2010-7-5 17:37 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
弓喜;P ;P ;P  玩其他game55

認真,曙光呢個game依家好垃圾,嘥錢,最重要係嘥時間:@ :@ !!
我真係好後悔當初點解玩曙光!啱啱玩嗰陣好地地,依家...
論GM,只能說rubbish!!!管理咁差(下文),做GM?
論昆狗,話明叫「狗」,有名你叫....其他game俾人昆GM立即解決,曙光???昆當平常事-.-
論升lv,難升至極....前一排見agames有人親自試升50lv嘛,1小時人手不斷升=1%!!!50小時先升1lv!!!每日玩5小時(不斷)都要10日先升..........
論物價,曙光真係....元氣鋪d野貴到咁,GM利用佢黎賺$$???有d野又要抽,抽又唔係易....bug錢搞到d人點都追唔上個價位!!!
論朋友,某程度上老手既話算係咁啦(雖然大部分都走哂,僅存老手都悶呀依家= =),但新手呢?老手恰新手,甚至昆佢地!!!個個走哂去X機,冇朋友冇組冇人同佢地傾,仲唔悶爆???新手點攞X?
論server,每日斷幾次!!!-.-斷完又死再死....GM話,用$$買0%囉,GM,用呢種方法賺錢,泡沫會唔會形成呢???
真係唔明,點解有d人仲迷戀係曙光2既世界裡面......曙光有咩咁吸引要你地為佢死心塌地....
p.s.妖樂:你唔玩曙光之後有冇覺得好左?
樓主,恭喜你正式放得低呢個"遊戲"....以上是我對樓主頭帖的看法....

妖樂 發表於 2010-7-5 18:31:53

回覆 94樓 5632 的帖子

覺得當然好左 最多係放唔抵朋友:o :o :o  其他全部同意:lol :lol
我一開始玩個陣 都算己經係多昆狗 個陣我非常抵能 人講乜我信乜 唸起番都覺得超0n X+X  0%?;P ;P ;P  講真一句冇買過:lol :lol  我雖然都有升lv 但悶到我傻左 邊到有人 就同佢吹水 都好傻仔的個陣:victory: :victory: :victory: :victory: :victory:  咁其實如果出左曙光3 我一定玩! 唔通咩都冇改過 只係改左個名 曙光3?;P ;P  論人氣 愈黎愈小 愈朋友 可能你是但身邊都有個~.~:time: :time: :time:  我比過朋友出賣 :dump: :dump: :dump:  昆左我1個30+3 :call: :call:  可悲曙光 可悲玩緊既玩家 可悲GM 可悲昆狗:em800_137:  :machine: :machine: :machine: :machine: 曙光2:machine: :machine:  射曙光a_a"

johnnylaw524 發表於 2010-7-6 12:35:57

作首曙光既七言絕詩~~~

曙光廢係人都知,:thumb:
變身系統懶得意,:band:
狂暴系統最白痴,:P
輔助幫手勁弱智.:Q
~構思自1001997頭帖~~~~

邀月 發表於 2010-7-6 14:17:01

原帖由 johnnylaw524 於 2010-7-6 12:35 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
曙光廢係人都知,:thumb:
變身系統懶得意,:band:
狂暴系統最白痴,:P
輔助幫手勁弱智.:Q

果然有文才!!
講得好呀!!

邀月 發表於 2010-7-6 14:18:50

原帖由 5632 於 2010-7-5 18:11 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

認真,曙光呢個game依家好垃圾,嘥錢,最重要係嘥時間:@ :@ !!
我真係好後悔當初點解玩曙光!啱啱玩嗰陣好地地,依家...
論GM,只能說rubbish!!!管理咁差(下文),做GM?
論昆狗,話明叫「狗」,有名你叫....其他game俾人昆GM ...

諗番轉頭真係唔知點解會玩曙光...
枉我仲用左$150買點...(雖然可能有多人買點都唔止呢個數...但係150對我黎講係好多錢了...)

1001997 發表於 2010-7-6 15:00:20

原帖由 邀月 於 2010-7-6 14:18 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

諗番轉頭真係唔知點解會玩曙光...
枉我仲用左$150買點...(雖然可能有多人買點都唔止呢個數...但係150對我黎講係好多錢了...)

5632:講得好,我憎人嘥時間!仲,曙光仲浪費埋我地既心機!(下)

邀月:我上年暑假俾人爆左我由07年4月人手升既ac,用哂我d點,人仔都删埋.............就係因為咁退曙,退

左大半年...付出左咁多,換來的卻是被爆ac......

係曙光俾人昆,爆ac等,GM竟然可以置之不理....所以只係玩過曙光d玩家見識真係少,原諒我咁直-.-

佢地連GM基本要做既本份(幫玩家解決問題)都唔知,憑咩收人工?

1001997 發表於 2010-7-6 15:06:51

原帖由 妖樂 於 2010-7-5 18:31 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
覺得當然好左 最多係放唔抵朋友:o :o :o  其他全部同意:lol :lol
我一開始玩個陣 都算己經係多昆狗 個陣我非常抵能 人講乜我信乜 唸起番都覺得超0n X+X  0%?;P ;P ;P  講真一句冇買過:lol :lol  我雖然都有升lv 但 ...

朋友可以再認識過......曙光d人笑裏藏刀,交易個陣就各懷鬼胎...

曙光d人,信佢一成,雙目失明....:Q

johnnylaw524 發表於 2010-7-6 15:35:39

再多一首~~

曙光昆狗係最多,:@
kai兜寵物一籮籮.:P
GM返工等出糧,:@
活動等到頸都長.:(

請注意用詞

johnnylaw524 發表於 2010-7-6 15:46:02

又黎~~

曙光幫幫多人用,
GM管理太放鬆.
手升慘過浸豬籠,
金丹買到人都窮.

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 玩曙光的人越來越少的十一大原因