喜歡淡淡愛 發表於 2010-7-29 09:37:39

諗到多1點@_@,唔知計唔計
支出與收入不成正比
大部分玩家:平收→貴放.掙取巨額利益.要求賣家一平再平.
而賣家當然就蝕大部分金錢.雖然有賣出去物品.但仍買唔到
自己想要既野.
最後.賣左幾星期既野.都買唔到1件想要既野.冇晒耐心.88

5632 發表於 2010-8-8 21:10:35

GM,game,外x,昆狗,物價等等固然要負上責任...不過某D玩家有時都察覺唔到其實自己都有份間接令物價上升.....

卓靈星人 發表於 2010-8-9 16:28:25

真係希望改改佢,出過曙光3 [死雞 手牚 飯蓋特工隊]

19960911 發表於 2011-3-19 14:29:33

呢張舊帖n年前..扣分我都要講架啦
張帖真係講中哂曙光既問題....
係呢張帖子發既時候我仲覺得班人亂up野...
依家曙光真係捱唔住喇...
睇住呢張帖,真係好感觸呀:'(

sam999f237 發表於 2011-3-19 17:06:47

冇錯冇錯d gm 係好差

sam999f337 發表於 2011-3-19 17:23:08

on ya baby:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

喜歡淡淡愛 發表於 2011-3-19 19:46:33

推推@.@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

喜歡淡淡愛 發表於 2011-3-19 21:22:07

世態炎涼.大部分人不理會人地的問題.
就好似我咁.係AGAME問野.居然冇1個人回答.
只顧自己.玩大晒

johnnylaw524 發表於 2011-3-20 22:32:44

都大半年冇出过声喇..估唔到个agames会变成咁.
点解有d人系agames到摆d同曙光冇关系既内地网页..
版主都冇理会既
唔好俾我讲中,系咪因为曙光就快汁你地就废事理个坛?

特登用簡體字打的..貪玩:lol

5632 發表於 2011-3-21 16:16:51

有d剩低既仲係度死雞撐飯蓋,真係既可笑又可憐:em800_18:
不過佢地都係暫時未醒未開竅姐,遲d就會醒既啦:em800_05:
早在上年就已經有個公論,估唔到佢地至今仲未明解:)

李城壁 發表於 2011-3-22 16:37:19

:em800_27: :bigcry: :em800_37: :em800_101: :em800_124: <<<其實係PLASTIC欣(為左避免比人知我名-_-)0V0'' 此ac只用一次0V0

唉 我唔係日日玩得 家陣升到7字頭佢先黎汁
雖然一早知就快汁架啦 但又唔捨得
..............我又唔鐘意玩新game 電腦入邊得跑online同曙光2- -''
-,-希望唔好汁啦~
gm幫幫手.\_/. 成條大懶蟲咁做咩野.\_/.~

**諗緊曙光2汁左 d ac無哂之後..我會唔會從此 唔再點部電腦**...:em800_89:
by xxx欣

sam999f437 發表於 2011-3-22 17:28:36

正呀ya baby

sam999f537 發表於 2011-3-23 22:07:35

OH YA BABY因為肺lo同gm唔理

1001997 發表於 2011-3-24 21:25:41

原帖由 李城壁 於 2011-3-22 16:37 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
:em800_27: :bigcry: :em800_37: :em800_101: :em800_124:  

佢地要幫手早係前年就應該咁做
可惜現在一切都已經太遲.....
好懷念當時既盛世,爆組打眠風,古靈...

p.s.唔好咁放唔低..跑都好玩呀
      我玩左成4年都放得低啦...

asd31133 發表於 2011-3-26 18:25:40

6 LALALALALALALA

19960911 發表於 2011-8-18 16:07:01

四個月後再黎睇呢張帖先:) 估唔到依家仲有人未醒:(
真係唔希望再次踏入呢個"曙光深潭"....  
講真改版係冇用的....依隻game已經失去吸引力

邀月 發表於 2011-8-18 17:06:04

原帖由 19960911 於 2011-8-18 16:07 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
四個月後再黎睇呢張帖先:) 估唔到依家仲有人未醒:(
真係唔希望再次踏入呢個"曙光深潭"....  
講真改版係冇用的....依隻game已經失去吸引力

冇錯...好多game都比曙光吸引好多!!

盜狐乂 發表於 2011-10-28 21:53:41

讚好讚好讚好

sinson 發表於 2011-10-29 16:29:46

到e+重係5354咁{:fun09:}

笨愛豬 發表於 2011-11-1 18:00:32

本人覺得...昆狗係其次..無新血就真...
ps:因為新血通常都為左upup而買點,,原本既「昆狗」就可以直接賺錢,,之後就唔會昆人,,,
but我玩左曙咁耐...一次都冇呃人..反而比人呃..
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 玩曙光的人越來越少的十一大原因